Jivka
Moderator
Używam tylko płyn do prania - Lovela. Kocham ten zapach [emoji85] Starszej prałam do roku w tym, teraz też podobnie zamierzam. Może dłużej bo to niestety delikatna skórka mi się trafiła [emoji4]@Charlotte21 będzie dobrze :-) musi być. Ja zdążyłam zamówić wozek przed zamknięciem sklepów, łóżeczko już mam złożone.
A teraz powiedzcie mi jak z tymi proszkami lub płynami. Chce kupić proszę ale nie dużej pojemności bo muszę przeprac te ubranka i resztę rzeczy. Płyn ten muszę kupować?
To kiepskiego ma lekarza, że nie wyłapał wcześniej takiego nadciśnienia... Bo to faktycznie niebezpieczne, jeśli nie jest w ryzach. Ale u Ciebie przecież nie ma takiego problemu, więc nie ma się co porównywać [emoji4]Nic nie mówili o wypisie. Jutro mam miec usg i sprawdzona szyjke. Zmartwilam się trochę bo jak tylko mi nie dali 3 kroplowki to brzuch mi juz twardnial. Ale na szczęście nie musiałam walczyć o nią bo na sprawdzaniu tętna polozna sama zauważyła. Dali mi kroplowke i juz czuje sie leoiej trochę ale brzuch mnie pobolewa bo była przerwa z magnezem. Muszę zapytać czy jest jeszcze coś na zatrzymanie skracania szyjki
Dobila mnie trochę historia dziewczyny która przyszła do sali. 33 tc nadciśnienie tętnicze. Dali kroplowke z magnezem i mówili że to ostatnia szansa na zbicie nadciśnienia. Kobietka od dłuższego czasu miała 160 na 120 ciśnienie. I silniejsze leki miała dopiero od jutra zacząć brać. Lekarka stwierdziła że dziecko już za długo w takich warunkach przebywa. Jak się nic nie uspokoi to bedzie cesarska!!! Ależ się zestresowalam jej historia....