Charlotte21
Fanka BB :)
Juz wiecej zakazen w Ligocie, podobno 4 osoby już są. ;/ ale nie jest to sprawdzone źródło.Tym bardziej
A w Ligocie lekarz ma pozytywny test na korona więc nie będą mieć jakiś czas pewnie zabiegów yam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz wiecej zakazen w Ligocie, podobno 4 osoby już są. ;/ ale nie jest to sprawdzone źródło.Tym bardziej
A w Ligocie lekarz ma pozytywny test na korona więc nie będą mieć jakiś czas pewnie zabiegów yam
Juz wiecej zakazen w Ligocie, podobno 4 osoby już są. ;/ ale nie jest to sprawdzone źródło.
Dziewczyny @ spóźnia mi się 3 dzień. Dziś 33 dc cykle średnio 27-30 dni chodź zdarzały się i z dwa 33 dni. W niedzielę i pon miałam lekkie plamienia ale nic poza tym. Test w środę, niedzielę i dziś wyszedl negatywny. Sprawdzalam kiedy przy dwóch poprzednich ciążach miałam pozytyw bo tego samego dnia zawsze robilam betę i były to 35 dc beta ponad 400 i 32 dc beta ponad 300 a testy ledwo widoczne. W sierpniu miałam jedyny cykl 37 dni. Piersi mnie bolą, mam lekkie mdłości i boli mnie brzuch jak na okres od kilku dni. Zastanawiam się czy jeśli jutro pójdę na betę to nie zawczesnie. Boje się że znów się nakręcam a @ się po prostu spóźnia.
Dzięki.Wydaje mi się że tego ci nikt nie powie. Ale na mój gust A betę za wcześnie nie jest, nawet jeśli cykl miałby mieć 37 dni, to w 34 dc już coś będzie widać w becie
Niestety szpital przepełniony. Pytanie bylo bardziej retoryczne. Dr Staniczem stwierdzil ze jeat dobrze.@Charlotte21 życzę powodzenia i mam nadzieję, że będzie już bez atrakcji. Ale mnie jak zapytali czy chcę zostać, to nie pchałam się do domu. I to była dobra decyzja, bo potrzebowałam jeszcze parę razy pilnie kroplówki. Absolutnie nie chcę straszyć, ale to "biegusiem" do szpitala może być zbyt późną reakcją.
Co do wydłużenia się szyjki też raz zrobiła mi się dłuższą, ale zaledwie o jakieś 2-3mm. W moim przypadku lekarz tłumaczył, że główka małego przestała tak bardzo napierać na szyjkę.
@M@lly nie nakręcałabym się, ale warto zrobić betę i mieć z głowy wątpliwości.
Ja wszystkie ciuszki pralam na 40 stopni z podwójnym plukaniem. Mogą być kapsułki do tego i tego nie ma sensu przepłacać. Tylko segregowac kolorami przy praniu. Worki kupowałam na allegro@nnat. Ale kapsułki masz osobno do koloru i do bieli? Czy mogą być takie do tego i do tego ?Zobacz załącznik 1093245
Jeszcze się chciałam zapytac jak mam ciuszki od siostry po dziecku lepiej przeprać w 60 stopniach bo te co mam nowe to wypiore w takich stopniach co jest na metce.
Chciałam się jeszcze zapytać może wiecie gdzie kupie worki próżniowe na ubrania ale rozmiar mniejsze od 50x60. Tak to chociaż zawsze lepiej będę miała torbę do porodu wyszykowana i posegregowane.
Też właśnie patrzę na te worki ale nie widziałam mniejszych. Najmniejsze właśnie 50x60.Ja wszystkie ciuszki pralam na 40 stopni z podwójnym plukaniem. Mogą być kapsułki do tego i tego nie ma sensu przepłacać. Tylko segregowac kolorami przy praniu. Worki kupowałam na allegro