Oczekujaca123
Fanka BB :)
Kochana spokojnie. To już bezpieczny tydzień, ale na pewno jeszcze trochę wytrzymasz. Gdzie Leżysz?
Leżenie pupa do góry to dobry pomysł. Ja też tak leżałam. oprócz tego, że miałam położone "klocki" pod nogi lozka to jak czulam uścisk na dole to wkladalan poduszkę pod pupę (tak by dziexi troche opadły w gore)
Co do tokolizy to ja miałam podawany i to dobrych kilka tygodni w kroplowce.
Leżenie pupa do góry to dobry pomysł. Ja też tak leżałam. oprócz tego, że miałam położone "klocki" pod nogi lozka to jak czulam uścisk na dole to wkladalan poduszkę pod pupę (tak by dziexi troche opadły w gore)
Co do tokolizy to ja miałam podawany i to dobrych kilka tygodni w kroplowce.
Pytalam czy takie bole mogą być pomimo paracetamolu i magnezu. Powiedziala polozna ze tak. Czekac aż magnez podziala. I miala trochę racji.
Chociaż zaczął mnie znowu pobolewa brzuch i krzyże ale okazalo siw ze po zastrzyku ze sterydow mi przykrecili kroplowke i chyba za wolno leciała. Bo jak potem sie polozykam to po 1h juz bylo lepiej.
Moge przespać noc teraz co prawda od 12 do 6 bo co 2 h jest badanie tętna i jeszcze posilki i badania, więc ciężko nawet leżeć [emoji846] jak tylko mi jedna kroplormwka zeszla dali mi drugą. Czuje ulgw fizyczna ale i tez psychiczna przede wszystkim. Bałam się ze malutka jest zmeczona przez to stawianie i bóle. Jutro mam miec jeszcze usg nerek i wątroby. Nerke troche czuje, woec moze jakis inny antybiotyl mi wprowadza. Zobaczymh.