roki_1991
Fanka BB :)
Fotelik kup osobno, poczytaj opinie jaki jest bezpieczny. Jak się zdecydujesz na fotelik to popatrz do jakiej firmy wózka można to zamontować i takiego wózka sobie poszukaj, wtedy śmiało może być używany wózek A ewentualnie tylko adaptery sobie dokupiszDziewczyny poratujcie wiedzą, bo mam mętlik w głowie!!! Chodzi o nosidełka i foteliki samochodowe.
Chciałam kupić używany wózek 3w1. Ale potem tak się zaczęłam zastanawiać, dlaczego sam fotelik potrafi kosztować takie grube pieniądze, a używane nosidełko z wózkiem już nie. Czym się różni nosidełko w tych zestawach 3w1 od fotelika samochodowego. Można w ogóle to nosidełko traktować jakos fotelik?
Staram się coś ogarnąć, ale internet nie pomoaga w tej kwestii
Przecież każdy fotelik 0-13 (A o taki pyta charlott) są fotelikami rwf więc tu akurat ten argument nie pomaga rwf to skrót który oznacza właśnie tyłem do kierunku jazdy, A lupiny inaczej nie zamontujeszNie kupuj 3w1 to najgorsze co możesz zrobić. Najlepsze foteliki masz z rwf, szukaj też żeby miał test adac. Wrzucam linka Link do: Dlaczego warto przewozić dziecko w foteliku montowanym tyłem do kierunku jazdy (RWF)?
Lepiej kupić tańszy używamy wózek niz oszczędzać na foteliku [emoji846]