reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@szkala ja nie lucy ale powiem zebys nie bala sie takich dawek witamin :) jesli nie masz mutacji to nadmiar wszystkich witamin B jest po prostu wydalany z moczem , praktycznie nie da sie go przedawkowac
gorzej jest troche jak sie ma mutacje MTHFR wtedy jest problem z przyswajaniem B12 i B9 (kwas folkiowy)
Mam nadmiar B12 we krwi (biorę formę metylowaną). Co robić ?

reklama
Lepiej to sprawdzić
Właśnie też tak uważam. Dlatego udałam się na IP. Mam od środy zapalenie pęcherza. Antybiotyk nic nie działał.
W środę szyjka miała 3.5 cm. Dzisiaj na usg wyszło że ma 2 cm...i dodatkowo powiększone miedniczki nerkowe. Chyba zakażenie poszło dalej. Jutro mają mi robic USG watropy i nerek dokładniej. ;/
Kroplowke z magnesem już podpięta.

Właśnie też tak uważam. Dlatego udałam się na IP. Mam od środy zapalenie pęcherza. Antybiotyk nic nie działał.
W środę szyjka miała 3.5 cm. Dzisiaj na usg wyszło że ma 2 cm...i dodatkowo powiększone miedniczki nerkowe. Chyba zakażenie poszło dalej. Jutro mają mi robic USG watropy i nerek dokładniej. ;/
Jejku, dobrze że pojechałaś! Który masz tydzień?? W szpitalu opanują zapalenie!

O widzisz dobrze że zareagowałaś. Może zrobię antybiogram i będą Cię leczyć konkretnie. Niech dzidzia siedzi w brzuchu jak najdłużej

Jestem obecnie 32+4...
Boję się dziewczyny. Dali mi steryd na płucka Malutkiej...lekarz na obchodzie mówił że dobrze by było aby jeszcze z miesiąc wytrzymala. Jakby sugerował że coś moze się dziac...przeraża mnie to. Nic o krążku czy pessarze nie mówili... 😥

Jestem obecnie 32+4...
Boję się dziewczyny. Dali mi steryd na płucka Malutkiej...lekarz na obchodzie mówił że dobrze by było aby jeszcze z miesiąc wytrzymala. Jakby sugerował że coś moze się dziac...przeraża mnie to. Nic o krążku czy pessarze nie mówili... [emoji26]
Wydaje mi się że na takie rzeczy już za późno [emoji3525]
Będzie dobrze! [emoji3590]

reklama
Do góry