reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@szkala ja nie lucy ale powiem zebys nie bala sie takich dawek witamin :) jesli nie masz mutacji to nadmiar wszystkich witamin B jest po prostu wydalany z moczem , praktycznie nie da sie go przedawkowac
gorzej jest troche jak sie ma mutacje MTHFR wtedy jest problem z przyswajaniem B12 i B9 (kwas folkiowy)
Mam nadmiar B12 we krwi (biorę formę metylowaną). Co robić ?

reklama
Lepiej to sprawdzić
Właśnie też tak uważam. Dlatego udałam się na IP. Mam od środy zapalenie pęcherza. Antybiotyk nic nie działał.
W środę szyjka miała 3.5 cm. Dzisiaj na usg wyszło że ma 2 cm...i dodatkowo powiększone miedniczki nerkowe. Chyba zakażenie poszło dalej. Jutro mają mi robic USG watropy i nerek dokładniej. ;/
Kroplowke z magnesem już podpięta.

Właśnie też tak uważam. Dlatego udałam się na IP. Mam od środy zapalenie pęcherza. Antybiotyk nic nie działał.
W środę szyjka miała 3.5 cm. Dzisiaj na usg wyszło że ma 2 cm...i dodatkowo powiększone miedniczki nerkowe. Chyba zakażenie poszło dalej. Jutro mają mi robic USG watropy i nerek dokładniej. ;/
Jejku, dobrze że pojechałaś! Który masz tydzień?? W szpitalu opanują zapalenie!

O widzisz dobrze że zareagowałaś. Może zrobię antybiogram i będą Cię leczyć konkretnie. Niech dzidzia siedzi w brzuchu jak najdłużej

Jestem obecnie 32+4...
Boję się dziewczyny. Dali mi steryd na płucka Malutkiej...lekarz na obchodzie mówił że dobrze by było aby jeszcze z miesiąc wytrzymala. Jakby sugerował że coś moze się dziac...przeraża mnie to. Nic o krążku czy pessarze nie mówili... 😥

Jestem obecnie 32+4...
Boję się dziewczyny. Dali mi steryd na płucka Malutkiej...lekarz na obchodzie mówił że dobrze by było aby jeszcze z miesiąc wytrzymala. Jakby sugerował że coś moze się dziac...przeraża mnie to. Nic o krążku czy pessarze nie mówili... [emoji26]
Wydaje mi się że na takie rzeczy już za późno [emoji3525]
Będzie dobrze! [emoji3590]

reklama
Do góry