Madlein
Fanka BB :)
@młoda1994 bierzesz jakieś leki na epilepsje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Teraz już nie, bo nie mam ataków. Ale kiedyś brałam depakine chrono lamotrin i inne. A czemu pytasz?@młoda1994 bierzesz jakieś leki na epilepsje?
Najlepiej jak jest między 6-8, a jaki masz wynik?Czy homocysteina może być za niska?
4.96Najlepiej jak jest między 6-8, a jaki masz wynik?
Hej dziewczyny.
Dzisiaj zaczął mi sie 32 tc i weszlam do niego z okrojonym bolem samego dolu brzucha i pachwin. Do tego lelkie bóle krzyża. Pojechalam na IP. Siedzialam tak chyba z 4 h. A byłyśmy tylko we 3 panie. Przebadalio. Szyjla 3.5 cm. Lekko otwarta. Dolozyli magnezu wiecej. Tydzien temu odstawilam duphaston.
Przyszlam i wszystko mnie nadal.boli. mam pkjrchac raz jeszcze jakby się coś działo.
Na ktg lekkie skurczr ale nic groznego. Napisalam do mojego lekarza prowadzacego i dazal sie zastosować do wskazań IP. a ja siedzę w domu i rycze....nie wiem co mam zrobic. Boli nisko w samych oachwinach. Juz tal.boli ze sama nie wiem co boli.
Miala ktoras z Was takie bole ?
To nie jest tak źle. A jakie masz poziomy kwasu foliowego i b12? Może za ostro z suplami
A jaka mialas długość szyjki ?Ja miałam cos podobnego też w końcówce ciąży i miałam założony pessar.
A może zrób sobie wymaz ginekologiczny? Jak jesteś z Kato to tam chyba na żelaznej pobierająA jaka mialas długość szyjki ?
Ja juz nie wiem co mam zrobic. Zalecenia byly abym jeszcze jutro rano zrobiła mocz i moefologie bo moze pecherz boleć. Zważywszy że mam ku temu predyspozycje. Ale i tal mnie to martwi. Czuje, ze mnie teoche olali . Przyszla kolejną ciężarna z bólem brzucha. Pierwszy raz na izbie przyjęć nie zrobili mi moczu i morfologii z crp.
A ja juz tyle magnezu zjadlam dzisiaj i nadal boli. Jutro ide rano zrobic te badsnia. Jak będą ok to i tak pojde raz jeszcze na IP. Niech znowu mi szyjke sprawdza.