reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczyny.
Dzisiaj zaczął mi sie 32 tc i weszlam do niego z okrojonym bolem samego dolu brzucha i pachwin. Do tego lelkie bóle krzyża. Pojechalam na IP. Siedzialam tak chyba z 4 h. A byłyśmy tylko we 3 panie. Przebadalio. Szyjla 3.5 cm. Lekko otwarta. Dolozyli magnezu wiecej. Tydzien temu odstawilam duphaston.
Przyszlam i wszystko mnie nadal.boli. mam pkjrchac raz jeszcze jakby się coś działo.
Na ktg lekkie skurczr ale nic groznego. Napisalam do mojego lekarza prowadzacego i dazal sie zastosować do wskazań IP. a ja siedzę w domu i rycze....nie wiem co mam zrobic. Boli nisko w samych oachwinach. Juz tal.boli ze sama nie wiem co boli.
Miala ktoras z Was takie bole ?

Ja miałam cos podobnego też w końcówce ciąży i miałam założony pessar.
Hej dziewczyny.
Dzisiaj zaczął mi sie 32 tc i weszlam do niego z okrojonym bolem samego dolu brzucha i pachwin. Do tego lelkie bóle krzyża. Pojechalam na IP. Siedzialam tak chyba z 4 h. A byłyśmy tylko we 3 panie. Przebadalio. Szyjla 3.5 cm. Lekko otwarta. Dolozyli magnezu wiecej. Tydzien temu odstawilam duphaston.
Przyszlam i wszystko mnie nadal.boli. mam pkjrchac raz jeszcze jakby się coś działo.
Na ktg lekkie skurczr ale nic groznego. Napisalam do mojego lekarza prowadzacego i dazal sie zastosować do wskazań IP. a ja siedzę w domu i rycze....nie wiem co mam zrobic. Boli nisko w samych oachwinach. Juz tal.boli ze sama nie wiem co boli.
Miala ktoras z Was takie bole ?

Ja miałam cos podobnego też w końcówce ciąży i miałam założony pessar.
A jaka mialas długość szyjki ?
Ja juz nie wiem co mam zrobic. Zalecenia byly abym jeszcze jutro rano zrobiła mocz i moefologie bo moze pecherz boleć. Zważywszy że mam ku temu predyspozycje. Ale i tal mnie to martwi. Czuje, ze mnie teoche olali . Przyszla kolejną ciężarna z bólem brzucha. Pierwszy raz na izbie przyjęć nie zrobili mi moczu i morfologii z crp.
A ja juz tyle magnezu zjadlam dzisiaj i nadal boli. Jutro ide rano zrobic te badsnia. Jak będą ok to i tak pojde raz jeszcze na IP. Niech znowu mi szyjke sprawdza.

reklama
A jaka mialas długość szyjki ?
Ja juz nie wiem co mam zrobic. Zalecenia byly abym jeszcze jutro rano zrobiła mocz i moefologie bo moze pecherz boleć. Zważywszy że mam ku temu predyspozycje. Ale i tal mnie to martwi. Czuje, ze mnie teoche olali . Przyszla kolejną ciężarna z bólem brzucha. Pierwszy raz na izbie przyjęć nie zrobili mi moczu i morfologii z crp.
A ja juz tyle magnezu zjadlam dzisiaj i nadal boli. Jutro ide rano zrobic te badsnia. Jak będą ok to i tak pojde raz jeszcze na IP. Niech znowu mi szyjke sprawdza.
A może zrób sobie wymaz ginekologiczny? Jak jesteś z Kato to tam chyba na żelaznej pobierają

Do góry