reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No dobra to już jedno USG na pewno pominęłam bo widziałam że miałam takie skierowanie bodajże 11-13tc ale to olałam 😂, teraz mam na 18-22 ale kurde zapisałam się jakoś na 17tc bo jak później patrzę terminy to na kwiecien 0 dostępnych w Gdańsku 😂😂 mam nadzieję że mnie nie pogoni jak przyjdę w tym 17 xd
W lux med jest teraz dziwna praktyka, bo ona wrzucają terminy chyba codziennie rano, a później w ciągu dnia je ukrywaja. Nie kumam tego, ale zauważyłam, ze tak jest

reklama
W lux med jest teraz dziwna praktyka, bo ona wrzucają terminy chyba codziennie rano, a później w ciągu dnia je ukrywaja. Nie kumam tego, ale zauważyłam, ze tak jest
Ooo dobrze wiedzieć, jutro akurat wstanę wcześnie bo idę zrobić krzywa glukozową to będę sprawdzać czy są jakieś terminu a jak nie to zostanę przy tym jaki mam i zobaczymy

Terminy wyskakują same jak się zwolnią z tego co wiem, no ale bywa różnie. Według mnie najwięcej terminów do lekarzy pojawia się w weekend i w nocy

Rozumiem. No ja dostawałam po 5 dniach ale ja brałam na uregulowanie więc na to też nie mogę tak patrzeć. A u mnie jest ten problem ze juz nasty raz zażywalam luteine i zawsze ale to zawsze przychodziła miesiączka w trakcie jej zażywania nigdy nie musiałam zjeść jej aż 21 tabletek i jeszcze czekać na miesiączkę kilka dni.
Dopiero teraz przeczytałam bo poszlabym Ci wcześniej żebyś zrobiła test. Kup z dwóch różnych firm i daj znać ;)

Witaj,
dużo jest nas tutaj, którym się udało, daj sobie chwilkę na ostudzenie emocji, wizytę kontrolną u ginekologa, posluchaj zaleceń i działajcie ;)
Nam udało się w 4 cyklu po stracie, mielismy zalecone wstrzymać się ze staraniami 3 msce ;)

Nie bój się, to może byc normalne ;) Możesz zatrzymywać wodę, i raz bedzie wiecej na wadze raz mniej. Może być kwestia wypróznień ;)

A jak beta u Ciebie wyglądała? Robiłaś ??
Chyba, że druga owulacja, może z drugiego jajnika? :)

Gratulacje i trzymam szalenie mocno kciuki :*

Chciałam dokładnie to samo napisać co Takaja123 :D

Jeśli chcesz czekać, czekaj, ale mimo wszystko warto byłoby się udać do lekarza.

Wstrzymaj sie na razie dopoki nie dowiesz się co to się dzieje. ;) Wyklucz na 10000000% ciążę zanim za te preparaty się zabierzesz.

@roki_1991 śmiałaś się kiedyś do mnie, że mała sie jeszcze obrócić może kilka razy, od 25 tc ciągle ładnie główkowo ułozona, tak chyba w piątek się wywinęła 😅🤷‍♀️
Ciekawe czy uda się nam jeszcze raz obrócić główką w dół... Już jedyne co to smiać mi się chce :D Czekam cierpliwie do wizyty... :D

Moja gin mówiła że widziała nawet jak w dniu porodu się dzieciaczki odwracaly, więc spokojnie :)

Cześć dziewczyny. Zrobiłam dwa testy o czułości 10 i 25 każdy jest negatywny a @ nadal nie ma. Cierpliwości jeszcze mi starczy do wtorku jeśli nie będzie miesiączki to czas zarejestrować się do gin.

Dodam że dzisiaj mam 5 dzień po odstawieniu luteiny a 17-18 dni po terminie miesiączki.

Cześć dziewczyny. Zrobiłam dwa testy o czułości 10 i 25 każdy jest negatywny a @ nadal nie ma. Cierpliwości jeszcze mi starczy do wtorku jeśli nie będzie miesiączki to czas zarejestrować się do gin.

Dodam że dzisiaj mam 5 dzień po odstawieniu luteiny a 17-18 dni po terminie miesiączki.
Dziwne to... No ale niestety organizm kobiety to nie matematyka i nie da się przewidzieć pewnych kwestii...

Chyba juz najwyższy czas udac się do lelarza. Moze Ci sie cykl rozregulowal tak strasznie ? Moze jakies badania trzezba zrobić. Nie jest to za normalne aby tak dlugo czekac ;/ chociaz znam dziewczyny ktore mają strasznie dlugie cykle.

reklama
Chyba juz najwyższy czas udac się do lelarza. Moze Ci sie cykl rozregulowal tak strasznie ? Moze jakies badania trzezba zrobić. Nie jest to za normalne aby tak dlugo czekac ;/ chociaz znam dziewczyny ktore mają strasznie dlugie cykle.
Ja mam wyregulowane. Ja już jestem po 5 dni po odstawieniu luteiny. Napewno pójdę do lekarza ale jeszcze poczekam do przyszłego tygodnia. Jak nie będzie nadal okresu to się zarejestruje. Bo gin z pl mi mówił że okres może przyjść nawet 10 dni po odstawieniu. Tylko że ja nigdy nie musiał brać 21 ta lerek luteiny zawsze przychodził mi okres w trakcie zażywania luteiny.

Do góry