reklama
Dzoana88
Fanka BB :)
Kurcze to masz juz co nosić [emoji16][emoji16] az ciekawa jestem ile moj Leoś jutro bedzie wazyl, akurat przychodzi polozna i kończyny miesiac [emoji4] kiedy to zlecialo ja pytam!? [emoji2368][emoji2368][emoji2368][emoji2368]Moja siostra tez zamieniała łupinę Ok 12-13 miesiąca życia a Szymon na bilansie roczniaka miał 10 kg i się jeszcze spokojnie mieścił a mieli cybexa...
@Jivka my dzisiaj mamy równy miesiąc, a mała wczoraj ważyła 4850[emoji28] położna mówi ze za tydzień na ostatniej wizycie ba pewno dobije do 5 wiec my pewnie fotelik będziemy zmieniać na 3 miesiące jak tak dalej pójdzie [emoji23][emoji23][emoji23] nie no żartuje, mam nadzieje ze później jakoś ta waga nie leci aż tak w górę??[emoji848][emoji28]
Dzoana88
Musze przyznac ze kabanoski sa przeurocze [emoji16] a lobuzuja cos troszke juz ?? Slodziaki [emoji7]
Dzoana88
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] buziaki dla Maksia [emoji8][emoji8]Maks 18 lutego skończył 8[emoji3][emoji3]Zobacz załącznik 1083017Zobacz załącznik 1083018Zobacz załącznik 1083019Zobacz załącznik 1083020
Mam do Was pytanie. Zmagam się z silnymi bólami głowy, które trwają nieprzerwanie od dwóch tygodni. Rano wstaje z bólem i wieczorem kładę się spać z bólem. Zaczęły się tydzień po poronieniu, więc próbuje to połączyć. Czy któraś z Was tak może miała? Może to być spowodowane np. utrata dużej ilości krwi co mogło wywołać anemię lub burze hormonów?
roki_1991
Nieustannie trzymam za Ciebie kciuki@roki_1991 jak skrupulatnie liczysz co do minuty, słodko zaraz stuknie roczek po macierzyńskim planujesz od razu do pracy wrócić?
@Lu_cy to niewiele się pomyliłam Maksiu na każdym zdjęciu uśmiechnięty, widać, że radosne dziecko
Jak to się stało, że dopiero były dwie kreski , pierwsze wizyty i teraz już takie duże dzieciaczki
Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy ba prosta i wrócimy do starań.
A to jakie autko? Bo chyba mnie coś ominęło
nnat.
A to nie jest źle.... [emoji16]
Kochana, trzymam kciuki za Wasz powrót do starań, mam nadzieję że się uda wyjść na prostą raz dwa, jakby co.... Coraz bliżej mi do oddania brzuszka.... Szykuj się [emoji13]
Może być, że to układ hormonalny próbuj dojść do siebie i organizm radzi sobie w taki sposób...Mam do Was pytanie. Zmagam się z silnymi bólami głowy, które trwają nieprzerwanie od dwóch tygodni. Rano wstaje z bólem i wieczorem kładę się spać z bólem. Zaczęły się tydzień po poronieniu, więc próbuje to połączyć. Czy któraś z Was tak może miała? Może to być spowodowane np. utrata dużej ilości krwi co mogło wywołać anemię lub burze hormonów?
MalyGosc
Mam do Was pytanie. Zmagam się z silnymi bólami głowy, które trwają nieprzerwanie od dwóch tygodni. Rano wstaje z bólem i wieczorem kładę się spać z bólem. Zaczęły się tydzień po poronieniu, więc próbuje to połączyć. Czy któraś z Was tak może miała? Może to być spowodowane np. utrata dużej ilości krwi co mogło wywołać anemię lub burze hormonów?
Tez miałam bóle głowy, takie tępe, jakby kacowe [emoji53]
Natomiast to było kilka pojedynczych dni, nie ciągiem
coco07
Ale cudowności [emoji7][emoji7][emoji7]
@Lu_cy Maksiu tez słodziak ogromny [emoji7][emoji173]️
Prawda ?? [emoji28] okropnie czas ucieka..!Kurcze to masz juz co nosić [emoji16][emoji16] az ciekawa jestem ile moj Leoś jutro bedzie wazyl, akurat przychodzi polozna i kończyny miesiac [emoji4] kiedy to zlecialo ja pytam!? [emoji2368][emoji2368][emoji2368][emoji2368]
reklama
Lu_cy
Kochany jest [emoji846] ciągle się uśmiecha. Ale wczoraj szalał do 22.. Ale chociaż przespał całą noc pierwszy raz od bardzo dawnaAle cudowności [emoji7][emoji7][emoji7]
@Lu_cy Maksiu tez słodziak ogromny [emoji7][emoji173]️
Prawda ?? [emoji2960][emoji28] okropnie czas ucieka..!