reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Moja siostra tez zamieniała łupinę Ok 12-13 miesiąca życia a Szymon na bilansie roczniaka miał 10 kg i się jeszcze spokojnie mieścił ;) a mieli cybexa...
@Jivka my dzisiaj mamy równy miesiąc, a mała wczoraj ważyła 4850[emoji28] położna mówi ze za tydzień na ostatniej wizycie ba pewno dobije do 5 wiec my pewnie fotelik będziemy zmieniać na 3 miesiące jak tak dalej pójdzie [emoji23][emoji23][emoji23] nie no żartuje, mam nadzieje ze później jakoś ta waga nie leci aż tak w górę??[emoji848][emoji28]
Kurcze to masz juz co nosić [emoji16][emoji16] az ciekawa jestem ile moj Leoś jutro bedzie wazyl, akurat przychodzi polozna i kończyny miesiac [emoji4] kiedy to zlecialo ja pytam!? [emoji2368][emoji2368][emoji2368][emoji2368]

Mam do Was pytanie. Zmagam się z silnymi bólami głowy, które trwają nieprzerwanie od dwóch tygodni. Rano wstaje z bólem i wieczorem kładę się spać z bólem. Zaczęły się tydzień po poronieniu, więc próbuje to połączyć. Czy któraś z Was tak może miała? Może to być spowodowane np. utrata dużej ilości krwi co mogło wywołać anemię lub burze hormonów?

@roki_1991 jak skrupulatnie liczysz co do minuty, słodko :D zaraz stuknie roczek :) po macierzyńskim planujesz od razu do pracy wrócić?

@Lu_cy to niewiele się pomyliłam :) Maksiu na każdym zdjęciu uśmiechnięty, widać, że radosne dziecko :D

Jak to się stało, że dopiero były dwie kreski , pierwsze wizyty i teraz już takie duże dzieciaczki :D
Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy ba prosta i wrócimy do starań.
Nieustannie trzymam za Ciebie kciuki :)

@nnat. Chyba do małego już się nie przekonam :D nie jest najgorzej średnie spalanie to 7,5 l :D

@Lu_cy oby tak było jak mówisz ❤️
A to jakie autko? Bo chyba mnie coś ominęło ;)

@nnat. Chyba do małego już się nie przekonam :D nie jest najgorzej średnie spalanie to 7,5 l :D

@Lu_cy oby tak było jak mówisz [emoji3590]
A to nie jest źle.... [emoji16]

Kochana, trzymam kciuki za Wasz powrót do starań, mam nadzieję że się uda wyjść na prostą raz dwa, jakby co.... Coraz bliżej mi do oddania brzuszka.... Szykuj się [emoji13]
Mam do Was pytanie. Zmagam się z silnymi bólami głowy, które trwają nieprzerwanie od dwóch tygodni. Rano wstaje z bólem i wieczorem kładę się spać z bólem. Zaczęły się tydzień po poronieniu, więc próbuje to połączyć. Czy któraś z Was tak może miała? Może to być spowodowane np. utrata dużej ilości krwi co mogło wywołać anemię lub burze hormonów?
Może być, że to układ hormonalny próbuj dojść do siebie i organizm radzi sobie w taki sposób...

Tez miałam bóle głowy, takie tępe, jakby kacowe [emoji53]
Natomiast to było kilka pojedynczych dni, nie ciągiem

reklama
Do góry