reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nnat. Mąż się śmieje, że nie widział nigdy nikogo kto by się tak cieszył, że wraca o tej porza do domu. Te miesiące z dojazdami dały mi w kość i teraz to luksus hehe. Mam teraz 18 km jest różnica :)

@Oczekujaca123 Lubelszczyzna, prawie roztocze o ile kojarzysz gdzie to jest :) takie widoki obok domu mamy z sypialni często widać sarenki :)
Nie dziwię się [emoji16][emoji16][emoji16]
18 km to już bliziutko w porównaniu do tego co wcześniej [emoji16] to i przebic sie przez miasto nie jest taką katorgą [emoji16]
Mój Maz w obrębie miasta 13 km jeździł przez ponad 2 lata [emoji2356] plus jeszcze popołudniami mnie ze ścisłego centrum z pracy odbierał, to była katastrofa. [emoji16]
I to ja teraz tak się cieszę jak go przenieśli poza miasto.. 13 km jeździł czasami i godzinę w jedną stronę, a teraz 15 minut od wyjazdu z pracy i jest w domu, a kilometrowo podobnie, jakies 10-12 km [emoji16]

@Lu_cy a jak tam u Was? Jak Maksiu? ❤ On już ma 9 miesięcy? Dobrze liczę? :) może też podrzucisz jakieś zdjatko ❤

@nnat. Miasto właśnie najgorsze jest bo km to nic. W sobotę dojeżdżam w niecałe 15 minut, a na tygodniu już jakieś 21 wychodzi, a jeszcze te światła nie są synchronizowane więc czasami stoję na wszystkich hehe,a od świateł do kolejnych czasami jest do przejechania niecały km. Wymienilismy auto na nowsze i terenowe teraz to jakieś małe na miasto trzeba hehe ale już chyba do mniejszego się nie przesiądę, inna jazda zupełnie

@Lu_cy a jak tam u Was? Jak Maksiu? [emoji3590] On już ma 9 miesięcy? Dobrze liczę? :) może też podrzucisz jakieś zdjatko [emoji3590]
Maks 18 lutego skończył 8[emoji3][emoji3]
IMG_20200211_184436_284.jpeg
20200220_111626.jpeg
20200217_140638.jpeg
20200207_132505.jpeg

@roki_1991 jak skrupulatnie liczysz co do minuty, słodko :D zaraz stuknie roczek :) po macierzyńskim planujesz od razu do pracy wrócić?

@Lu_cy to niewiele się pomyliłam :) Maksiu na każdym zdjęciu uśmiechnięty, widać, że radosne dziecko :D

Jak to się stało, że dopiero były dwie kreski , pierwsze wizyty i teraz już takie duże dzieciaczki :D
Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy ba prosta i wrócimy do starań.

@nnat. Miasto właśnie najgorsze jest bo km to nic. W sobotę dojeżdżam w niecałe 15 minut, a na tygodniu już jakieś 21 wychodzi, a jeszcze te światła nie są synchronizowane więc czasami stoję na wszystkich hehe,a od świateł do kolejnych czasami jest do przejechania niecały km. Wymienilismy auto na nowsze i terenowe teraz to jakieś małe na miasto trzeba hehe ale już chyba do mniejszego się nie przesiądę, inna jazda zupełnie

Oooo, to prawda, ciężko się przesiąść już z takiego auta [emoji16] chociaż do miasta to jakaś mała pierdółka najlepsza, z małym silniczkiem [emoji16]

Kochana 20 parę minut to nie ma dramatu [emoji16][emoji16][emoji16]

O ooooooo, kolejny slodziaczek.... [emoji7][emoji3590][emoji3590]

@roki_1991 jak skrupulatnie liczysz co do minuty, słodko :D zaraz stuknie roczek :) po macierzyńskim planujesz od razu do pracy wrócić?

@Lu_cy to niewiele się pomyliłam :) Maksiu na każdym zdjęciu uśmiechnięty, widać, że radosne dziecko :D

Jak to się stało, że dopiero były dwie kreski , pierwsze wizyty i teraz już takie duże dzieciaczki :D
Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy ba prosta i wrócimy do starań.
Pewnie że tak. Nawet nie spodziewasz się kiedy będziesz w ciąży, a chwilę potem będziesz biegać za takim maluchem co się wszędzie wciska [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry