Lu_cy
Fanka BB :)
Jakie słodkości [emoji7][emoji7] u nas też przydałaby się bramka bo już nie mam czym zestawiać przejścia - A drzwi nie posiadamy. Maks zaraz leci do kuchni do kociej miski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie słodkości [emoji7][emoji7] u nas też przydałaby się bramka bo już nie mam czym zestawiać przejścia - A drzwi nie posiadamy. Maks zaraz leci do kuchni do kociej miski.
Nie dziwię się [emoji16][emoji16][emoji16]@nnat. Mąż się śmieje, że nie widział nigdy nikogo kto by się tak cieszył, że wraca o tej porza do domu. Te miesiące z dojazdami dały mi w kość i teraz to luksus hehe. Mam teraz 18 km jest różnica
@Oczekujaca123 Lubelszczyzna, prawie roztocze o ile kojarzysz gdzie to jest takie widoki obok domu mamy z sypialni często widać sarenki
@nnat. Miasto właśnie najgorsze jest bo km to nic. W sobotę dojeżdżam w niecałe 15 minut, a na tygodniu już jakieś 21 wychodzi, a jeszcze te światła nie są synchronizowane więc czasami stoję na wszystkich hehe,a od świateł do kolejnych czasami jest do przejechania niecały km. Wymienilismy auto na nowsze i terenowe teraz to jakieś małe na miasto trzeba hehe ale już chyba do mniejszego się nie przesiądę, inna jazda zupełnie
Maks 18 lutego skończył 8[emoji3][emoji3]Zobacz załącznik 1083017Zobacz załącznik 1083018Zobacz załącznik 1083019Zobacz załącznik 1083020
Pewnie że tak. Nawet nie spodziewasz się kiedy będziesz w ciąży, a chwilę potem będziesz biegać za takim maluchem co się wszędzie wciska [emoji23][emoji23]@roki_1991 jak skrupulatnie liczysz co do minuty, słodko zaraz stuknie roczek po macierzyńskim planujesz od razu do pracy wrócić?
@Lu_cy to niewiele się pomyliłam Maksiu na każdym zdjęciu uśmiechnięty, widać, że radosne dziecko
Jak to się stało, że dopiero były dwie kreski , pierwsze wizyty i teraz już takie duże dzieciaczki
Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy ba prosta i wrócimy do starań.
Ale oni już duzi [emoji7]
Maksio to słodziak [emoji3590]Maks 18 lutego skończył 8[emoji3][emoji3]Zobacz załącznik 1083017Zobacz załącznik 1083018Zobacz załącznik 1083019Zobacz załącznik 1083020