reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Są cudowni, wiadomo mają swoje humorki, ale generalnie są bezproblemowiMusze przyznac ze kabanoski sa przeurocze [emoji16] a lobuzuja cos troszke juz ?? Slodziaki [emoji7]
Trochę ciężko się ogarnia ich na drzemki w ciągu dnia, no ale wiadomo nie może być kolorowo. Potrafią sami że sobą pobyć, bawić się, gadać po swojemu, mają etapy, że płaczą jak ktoś wychodzi z pokoju, ale ogólnie to uwielbiają swoje towarzystwo. A jak patrzę na ich usmieszki i gadki że sobą to już wiem, że będą kombinować przeciwko rodzicom;p
Co do bramek to przy dwojce było to obowiązkowe [emoji14] i to jak tylko zaczęli pelzac. Oni są wszędzie. Mamy dwie opcje, albo siedzimy w salonie i są pozamykani w sensie nie chodzą do innych pomieszczeń, albo w ich pokoju. W sypialni.raczej nie siedzimy no i czasem idziemy do kuchni ale to wolę jak ja nad tym czuwam A nie ze każde idzie gdzie chce. Dla ich bezpieczeństwa
Paula919191
No mi też nie zawsze one pomagały.... Chyba nie pociesze Cię jak napiszę że jutro zaczynam 14tydzien a dalej mam wymioty średnio co dwa dni. Wczoraj to tak wymiotowałam wieczorem że już chciałam że sobą skończyć ;p oby Tobie przeszło szybciejTe granulki co mi polecilyscie na wymioty niestety nie dają rady ;/
nnat.
Śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]I ja Wam się pochwalę moja księżniczka [emoji173] 2,5 miesiąca [emoji7]Zobacz załącznik 1083249
Ale Cię męczy długo.... Mam nadzieję że minie lada dzień :*No mi też nie zawsze one pomagały.... Chyba nie pociesze Cię jak napiszę że jutro zaczynam 14tydzien a dalej mam wymioty średnio co dwa dni. Wczoraj to tak wymiotowałam wieczorem że już chciałam że sobą skończyć ;p oby Tobie przeszło szybciej
Paula919191
Już i tak jest znacznie lepiej więc staram się nie marudzić ale zauważyłam że tak średnio co 2max 3dni są wymioty, czekam na moment że zniknął no i doszły mi jeszcze bóle głowy co mnie trochę niepokoi bo przed ciążą praktycznie ich nie miałam a teraz ostatnio często i wtedy zawsze towarzyszą mi wymioty. Wspomnę o tym na wizycie u lekarza w przyszłym tygodniu.Śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]Ale Cię męczy długo.... Mam nadzieję że minie lada dzień :*
Jaka słodycz małaI ja Wam się pochwalę moja księżniczka ❤ 2,5 miesiąca Zobacz załącznik 1083249
Ja mogłabym się pochwalić, ale 2,5cm groszkiem póki co dzisiejsza wizyta zaliczona, serducho bije, maluch ma się dobrze
Lu_cy
Jakie oczy piękne duże [emoji7][emoji7]I ja Wam się pochwalę moja księżniczka [emoji173] 2,5 miesiąca [emoji7]Zobacz załącznik 1083249
reklama
Dzoana88
Przesliczna masz coreczke [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7] taka raczej z drobnych sie wydaje, bynajmniej na zdjęciu, mam racje ?I ja Wam się pochwalę moja księżniczka [emoji173] 2,5 miesiąca [emoji7]Zobacz załącznik 1083249