reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Oczekujaca123 starsnia w miejscu jak na razie. Pracuje nadal w medycznym w tej samej firmie co wcześniej ale przenieśli mnie bliżej domu i wracam o normlnej porza, a nie jak wcześniej od 6 do 6 poza domem.
Gdzie mieszkam? Hmmm w raju haha :DZobacz załącznik 1082952
Jeszcze 2-3 lata temu twierdzilam że to nie dla mnie, a teraz coraz częściej myślę o powrocie do natury. Ale dla mnie albo duże miasto albo takie naprawdę miejsce daleko od miasteczek na uboczu takie odludzie.

Już i tak jest znacznie lepiej więc staram się nie marudzić ale zauważyłam że tak średnio co 2max 3dni są wymioty, czekam na moment że zniknął :) no i doszły mi jeszcze bóle głowy co mnie trochę niepokoi bo przed ciążą praktycznie ich nie miałam a teraz ostatnio często i wtedy zawsze towarzyszą mi wymioty. Wspomnę o tym na wizycie u lekarza w przyszłym tygodniu.
Powiedz o tym, a jak jest nie do zniesienia to bierz paracetamol. Nie ma co na siłę się męczyć :*
Jaka słodycz mała [emoji7]

Ja mogłabym się pochwalić, ale 2,5cm groszkiem póki co [emoji1] dzisiejsza wizyta zaliczona, serducho bije, maluch ma się dobrze [emoji4]
Cudnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] chwal się, jest czym [emoji3590][emoji3590]

Powiedz o tym, a jak jest nie do zniesienia to bierz paracetamol. Nie ma co na siłę się męczyć :*Cudnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] chwal się, jest czym [emoji3590][emoji3590]
Taka nasza kruszyna 😍 nie mogę się napatrzeć i nadziwić ile już widać przy raptem 2,5cm! W poprzedniej ciąży miałam tylko pierwsze usg, na którym była mała kropka, więc tym większy mój zachwyt nad tą istotką 😊
IMG_20200221_012727.jpg

I ja Wam się pochwalę moja księżniczka [emoji173] 2,5 miesiąca [emoji7]Zobacz załącznik 1083249
Śliczna [emoji7] To praktycznie rówieśniczka mojej [emoji4][emoji4]
Jaka słodycz mała [emoji7]

Ja mogłabym się pochwalić, ale 2,5cm groszkiem póki co [emoji1] dzisiejsza wizyta zaliczona, serducho bije, maluch ma się dobrze [emoji4]
Taka nasza kruszyna [emoji7] nie mogę się napatrzeć i nadziwić ile już widać przy raptem 2,5cm! W poprzedniej ciąży miałam tylko pierwsze usg, na którym była mała kropka, więc tym większy mój zachwyt nad tą istotką [emoji4]
Zobacz załącznik 1083290
Pewnie że jest się czym chwalić [emoji173]️ trzymam kciuki za nudną ciążę [emoji173]️

Śliczna [emoji7] To praktycznie rówieśniczka mojej [emoji4][emoji4]Pewnie że jest się czym chwalić [emoji173]️ trzymam kciuki za nudną ciążę [emoji173]️
Pamietam jak pisałaś ze udało Ci się zajść chyba na jakims wyjeździe 😊 I chwilę potem dowiedziałam się ze i mnie się udało 😀

reklama
Do góry