reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Oczekujaca123 starsnia w miejscu jak na razie. Pracuje nadal w medycznym w tej samej firmie co wcześniej ale przenieśli mnie bliżej domu i wracam o normlnej porza, a nie jak wcześniej od 6 do 6 poza domem.
Gdzie mieszkam? Hmmm w raju haha :DZobacz załącznik 1082952
Jeszcze 2-3 lata temu twierdzilam że to nie dla mnie, a teraz coraz częściej myślę o powrocie do natury. Ale dla mnie albo duże miasto albo takie naprawdę miejsce daleko od miasteczek na uboczu takie odludzie.

Już i tak jest znacznie lepiej więc staram się nie marudzić ale zauważyłam że tak średnio co 2max 3dni są wymioty, czekam na moment że zniknął :) no i doszły mi jeszcze bóle głowy co mnie trochę niepokoi bo przed ciążą praktycznie ich nie miałam a teraz ostatnio często i wtedy zawsze towarzyszą mi wymioty. Wspomnę o tym na wizycie u lekarza w przyszłym tygodniu.
Powiedz o tym, a jak jest nie do zniesienia to bierz paracetamol. Nie ma co na siłę się męczyć :*
Jaka słodycz mała [emoji7]

Ja mogłabym się pochwalić, ale 2,5cm groszkiem póki co [emoji1] dzisiejsza wizyta zaliczona, serducho bije, maluch ma się dobrze [emoji4]
Cudnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] chwal się, jest czym [emoji3590][emoji3590]

Powiedz o tym, a jak jest nie do zniesienia to bierz paracetamol. Nie ma co na siłę się męczyć :*Cudnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] chwal się, jest czym [emoji3590][emoji3590]
Taka nasza kruszyna 😍 nie mogę się napatrzeć i nadziwić ile już widać przy raptem 2,5cm! W poprzedniej ciąży miałam tylko pierwsze usg, na którym była mała kropka, więc tym większy mój zachwyt nad tą istotką 😊
IMG_20200221_012727.jpg

I ja Wam się pochwalę moja księżniczka [emoji173] 2,5 miesiąca [emoji7]Zobacz załącznik 1083249
Śliczna [emoji7] To praktycznie rówieśniczka mojej [emoji4][emoji4]
Jaka słodycz mała [emoji7]

Ja mogłabym się pochwalić, ale 2,5cm groszkiem póki co [emoji1] dzisiejsza wizyta zaliczona, serducho bije, maluch ma się dobrze [emoji4]
Taka nasza kruszyna [emoji7] nie mogę się napatrzeć i nadziwić ile już widać przy raptem 2,5cm! W poprzedniej ciąży miałam tylko pierwsze usg, na którym była mała kropka, więc tym większy mój zachwyt nad tą istotką [emoji4]
Zobacz załącznik 1083290
Pewnie że jest się czym chwalić [emoji173]️ trzymam kciuki za nudną ciążę [emoji173]️

Śliczna [emoji7] To praktycznie rówieśniczka mojej [emoji4][emoji4]Pewnie że jest się czym chwalić [emoji173]️ trzymam kciuki za nudną ciążę [emoji173]️
Pamietam jak pisałaś ze udało Ci się zajść chyba na jakims wyjeździe 😊 I chwilę potem dowiedziałam się ze i mnie się udało 😀

reklama
Do góry