reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi wczoraj immunolog zleciła to żelazo do picia, bo mam anemię. Poza tym ja nie jem mięsa (raz na jakiś czas zdarzy się, ze coś zjem), wiec jeszcze większy problem mam. Co do tych moreli, gdzie je kupujecie?
Ja pije Feroplex już z miesiąc i hemoglobina i tak zmalała...Więc zalecam jeszcze dietę ;) ja motele kupuje w spolem ;)

reklama
Kochane, które robiły test na trombofilie z testdna.pl jak to wygląda? Przyjeżdża kurier, ja to pobieram i mu oddaje, czy później zamawiam kuriera ponownie? Może lepiej w laboratorium?

Hej dziewczyny. Ja po tych plamieniach byłam prywatnie u lekarza i dziś 5tydz3dzien. Serduszko bije już, 158/ min, dzidzia ma 2 mm. Stresuje się, ze mam jeszcze czekać do 18 lutego i nie wiem czy nie pojde wcześniej gdzieś w następnym tygodniu, żeby zobaczyć cze serduszko bije

reklama
Hej dziewczyny. Ja po tych plamieniach byłam prywatnie u lekarza i dziś 5tydz3dzien. Serduszko bije już, 158/ min, dzidzia ma 2 mm. Stresuje się, ze mam jeszcze czekać do 18 lutego i nie wiem czy nie pojde wcześniej gdzieś w następnym tygodniu, żeby zobaczyć cze serduszko bije
Gratulacje ;) za miałam wizyty co 2 tygodnie. Potem jak mi zmienili na co 3 tygodnie to i tak ladowalam na IP i wychodziło , e miałam co 1.5 tyg 😂także jak ma Cię to uspokoić to idź wcześniej;)

Do góry