reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

IMG_20200130_115901.jpg

Moje maluszki i ja pozdrawiamy ❤️ u nas już wesolo i przybywa cały czas ❤️

reklama
Najgorsze co można usłyszeć po poronieniu.. Młoda jesteś jeszcze masz czas.

Musiałam się wam wygadać
Niestety, jakoś trzeba to jednym uchem wpuścić drugim wypuścić. Każda strata, niezależnie od wieku, boli tak samo.
Na razie mamy ręce pełne roboty :D od poniedziałku wracam do pracy po miesięcznej przerwie i jakoś mi się nie chce :) widzę, że jesteś po innym nickiem cieszę się, że wróciłaś [emoji3590] co tam u Was?
Korzystaj zatem z ostatnich dni [emoji16] faktycznie, Boże, to już luty!!!!!! [emoji23]

@kb.karola90 Kochana, a co tam u Was, tak mi po glowie chodzisz ostatnio! :*

reklama
Do góry