Oczekujaca123
Fanka BB :)
Dziewczyny mam do sprzedania neoparin 1.0 1op i 0.8 1op niestety bez refundacji, po porodzie że szpitala miałam błąd w recepcie i taki już wykupilam, a w koncu i tak zostalo... Sprzedam taniej niż w aptece
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej.
Trochę podczytywałam ale nic nie pisałam
Niestety cykl nieudany.
Kompletnie nie ogarniam tego cyklu
Wielkość pęcherzyka i poziom estradiolu oraz endometrium wskazywało na to że owu powinna być 13-15 dc ale wtedy brak śluzu a śluz i kłucie jajników że 15-17 dc...
okres przyszedł o dzień wcześniej więc chyba jednak owu była faktycznie wcześniej albo skrociła się faza lutealna...
ale progesteron w 21 dc był oki bo 17.4...
więc ja już nic nie wiem...
jeśli była wcześniej to się wstrzeliliśmy a jak później to nie...
no ale i tak nie wyszło...
kupiłam wczoraj clo jednak patrząc na to wszystko jak i tak nic nie da się zaplanować i organizm leci w kulki to nie będę go brać
cykli też nie będę monitorować i uprawiać seksu pod dyktando, z wielkimi nadziejami a potem jeszcze większym rozczarowaniem...
Może znów zdarzy się cud i uda się tak po prostu...
może jeszcze zmienię zdanie i zawalczę ale na ten moment pasuje.
Trzymam kciuki za każdą z Was.
Pewnie będę zaglądać i podczytywać.
Buziaki
Piękny przyrostDziewczyny możecie doradzić?
18.01 beta wynosiła 3338
a 21.01 tylko 8249...
Co myślicie? Wydaje mi się że to za mały przyrost. Proszę o szczere odpowiedzi. Co dalej?
A ile Ty byś już chciała mieć?? Przecież jest dobrze w 48h ma by przyrost 100%, to nawet biorac srednio 150% to perfekt jest ale juz noe rob badania bety, bo ona zwalnia i jak zrobisz znowu to dostaniesz zawału. Kiedy wizyta u gina?? Bo lada chwila powinno być serduszkoDziewczyny możecie doradzić?
18.01 beta wynosiła 3338
a 21.01 tylko 8249...
Co myślicie? Wydaje mi się że to za mały przyrost. Proszę o szczere odpowiedzi. Co dalej?
Jutro idę.A ile Ty byś już chciała mieć?? Przecież jest dobrze w 48h ma by przyrost 100%, to nawet biorac srednio 150% to perfekt jest ale juz noe rob badania bety, bo ona zwalnia i jak zrobisz znowu to dostaniesz zawału. Kiedy wizyta u gina?? Bo lada chwila powinno być serduszko
Narazie spokojnie, najpierw wizyta. A jak szew nie miły, to nic nie mów tylko idz na l4Jutro idę.
Zawału dostaje bo muszę o tym szefowi powiedzieć.. nie wiem jak to zrobić. Bo to raczej nie miły człowiek