Charlotte21
Fanka BB :)
Ja miałam niecałe 20 %przypomnij, jaki miałaś poziom komórek NK?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam niecałe 20 %przypomnij, jaki miałaś poziom komórek NK?
Jak pracowałam w Pl to pytałam o to kompetentnej osoby która się na tym zna i odpowiedział mi że jeśli pracodawca da mi wypowiedzenie umowy a na tym czasie zajde w ciążę to musi cofnąć wypowiedzenie i podpisać ze mną na nowo umowę do rozwiązania ciąży ale jeśli bym ja oddala wypowiedzenie i w tym czasie zaszła w ciążę to pracodawca może a nie musi wycofać wypowiedzenia które sama napisałam. Dlatego za nim się da samej wypowiedzenie z pracy to trzeba się upewnić że się w ciąży nie jest i być pewnym czy staracie się dalej o ciąże ryzykując że możesz zostać bez kasy czy znajdujesz nowa prace pracujesz chwilę i dopiero zachodzisz w ciążę.Czy orientuje się któraś z Was jak wyglada sprawa jeśli pracownik złoży wypowiedzenie w pracy i w trakcie 3-miesięcznego wypowiedzenia zajdzie w ciąże? W międzyczasie pójdzie na L4. Ale domyślam się, ze L4 będzie trwało do końca współpracy potem koniec?
Raczej nic się w tej kwestii nie zmieniło. Ale wklejam link:Jak pracowałam w Pl to pytałam o to kompetentnej osoby która się na tym zna i odpowiedział mi że jeśli pracodawca da mi wypowiedzenie umowy a na tym czasie zajde w ciążę to musi cofnąć wypowiedzenie i podpisać ze mną na nowo umowę do rozwiązania ciąży ale jeśli bym ja oddala wypowiedzenie i w tym czasie zaszła w ciążę to pracodawca może a nie musi wycofać wypowiedzenia które sama napisałam. Dlatego za nim się da samej wypowiedzenie z pracy to trzeba się upewnić że się w ciąży nie jest i być pewnym czy staracie się dalej o ciąże ryzykując że możesz zostać bez kasy czy znajdujesz nowa prace pracujesz chwilę i dopiero zachodzisz w ciążę.
Ale tak zostałam po informowana w 2016r więc mogło się coś zmienić i nie jestem na bieżąco. Myślę żeby mieć 100% pewność na ten temat to zapytać prawnika.
Enterol jest super ale ma tylko jeden szczep bakterii, z najlepszych polecam Vivomixx ale jest drogi. Ok 70 zł za 10 saszetek. Albo taniej sanprobi lub Lactostad chociaż one też zawierają mniej różnorodne szczepy. I warto sprawdzić jaki to szczep i ile go jest. Bo najczęściej są to L. Casei albo Bifidus i to są dobre szczepy ale musi być ich więcej żeby to coś dawało.Dziewczyny polećcie dobry probiotyk. Po zabiegu dostałam antybiotyk. Po tym antybiotyku, po pierwszych dawkach miałam zawroty głowy i ogólnie było mi dziwnie. Biorę probiotyk, jakiś zwykły. Chciałabym kupić coś dobrego. Czy enterol jest dobrym probiotykiem?
Ja mam wysokoelastyczny firmy heveaPodpowiedzcie jaki najlepszy jest materac do łóżeczka ? Łóżeczko dostałam od siostry i resztę muszę dokupić. Przeglądam rzeczy w smyku bo są teraz promocje.
My mamy materac pianka, lateks, kokos i jest okPodpowiedzcie jaki najlepszy jest materac do łóżeczka ? Łóżeczko dostałam od siostry i resztę muszę dokupić. Przeglądam rzeczy w smyku bo są teraz promocje.