Charlotte21
Fanka BB :)
Ja miałam niecałe 20 %przypomnij, jaki miałaś poziom komórek NK?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam niecałe 20 %przypomnij, jaki miałaś poziom komórek NK?
Jak pracowałam w Pl to pytałam o to kompetentnej osoby która się na tym zna i odpowiedział mi że jeśli pracodawca da mi wypowiedzenie umowy a na tym czasie zajde w ciążę to musi cofnąć wypowiedzenie i podpisać ze mną na nowo umowę do rozwiązania ciąży ale jeśli bym ja oddala wypowiedzenie i w tym czasie zaszła w ciążę to pracodawca może a nie musi wycofać wypowiedzenia które sama napisałam. Dlatego za nim się da samej wypowiedzenie z pracy to trzeba się upewnić że się w ciąży nie jest i być pewnym czy staracie się dalej o ciąże ryzykując że możesz zostać bez kasy czy znajdujesz nowa prace pracujesz chwilę i dopiero zachodzisz w ciążę.Czy orientuje się któraś z Was jak wyglada sprawa jeśli pracownik złoży wypowiedzenie w pracy i w trakcie 3-miesięcznego wypowiedzenia zajdzie w ciąże? W międzyczasie pójdzie na L4. Ale domyślam się, ze L4 będzie trwało do końca współpracy potem koniec?
Raczej nic się w tej kwestii nie zmieniło. Ale wklejam link:Jak pracowałam w Pl to pytałam o to kompetentnej osoby która się na tym zna i odpowiedział mi że jeśli pracodawca da mi wypowiedzenie umowy a na tym czasie zajde w ciążę to musi cofnąć wypowiedzenie i podpisać ze mną na nowo umowę do rozwiązania ciąży ale jeśli bym ja oddala wypowiedzenie i w tym czasie zaszła w ciążę to pracodawca może a nie musi wycofać wypowiedzenia które sama napisałam. Dlatego za nim się da samej wypowiedzenie z pracy to trzeba się upewnić że się w ciąży nie jest i być pewnym czy staracie się dalej o ciąże ryzykując że możesz zostać bez kasy czy znajdujesz nowa prace pracujesz chwilę i dopiero zachodzisz w ciążę.
Ale tak zostałam po informowana w 2016r więc mogło się coś zmienić i nie jestem na bieżąco. Myślę żeby mieć 100% pewność na ten temat to zapytać prawnika.
Enterol jest super ale ma tylko jeden szczep bakterii, z najlepszych polecam Vivomixx ale jest drogi. Ok 70 zł za 10 saszetek. Albo taniej sanprobi lub LactostadDziewczyny polećcie dobry probiotyk. Po zabiegu dostałam antybiotyk. Po tym antybiotyku, po pierwszych dawkach miałam zawroty głowy i ogólnie było mi dziwnie. Biorę probiotyk, jakiś zwykły. Chciałabym kupić coś dobrego. Czy enterol jest dobrym probiotykiem?
Ja mam wysokoelastyczny firmy heveaPodpowiedzcie jaki najlepszy jest materac do łóżeczka ? Łóżeczko dostałam od siostry i resztę muszę dokupić. Przeglądam rzeczy w smyku bo są teraz promocje.
My mamy materac pianka, lateks, kokos i jest okPodpowiedzcie jaki najlepszy jest materac do łóżeczka ? Łóżeczko dostałam od siostry i resztę muszę dokupić. Przeglądam rzeczy w smyku bo są teraz promocje.