reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dobrze że na to nie wpadłem, bo bym się bała nawet na wizytę jechać [emoji14] mieszkam w górach w sumie A żeby się dostać do miasta przejeżdżamy przez górę gdzie jest lekko 400 m różnicy wysokosci :p
Hahaha, jak czasem sobie pomyśle co ja odstawiałam w tej ciąży to się nie dziwię że niektórzy na mnie patrzyli z politowaniem [emoji23]

reklama
Ta Pani doktor jest ginekologiem?
ja byłam tez ostatnio na lux med i dostałam skierowanie do hematologa i immunologa. Jednego i drugiego specjalisty nie ma już w lux medzie, dlatego hematologa mam sobie umówić w Gdańsku w małej klinice (gdziekolwiek to jest), a immunologa prywatnie i wysłać fakturę do lux med o zwrot kosztów. Może mq ktoś do polecenia immunologa, najlepiej z Gdyni lub Sopotu?
Tak to ginekolog
A popatrz ja bylam kiedys u dr suchanek w luxmedzie ale po zawale juz nie wrocila do luxmedu. No i tak wszystkie badania zlecala poza systemem luxa wiec slabo bylo :(

Dziewczyny powiecie, dziś mija 33 dni od zabiegu łyżeczkowania. I dzis zrobiłam test bo jakoś się źle czuję. I wyszła blada kreska. Czy możliwe aby tak szybko wyszedł test pozytywny?

Też swirowalam a chyba do 34 tygodnia moja szyjka miala 6cm [emoji23]
Wowwww! A ja nie wiem, lekarz tylko palpacyjnie sprawdza, raz oceniał na usg, ale nie powiedziała nic o jej długości.. Moz eto i lepiej z drugiej strony, bo bym pewnie panikowala jak stąd do tamtad. Co wizytę za to słyszę ze jest wysoko, długa i zamknieta [emoji12]
Dziewczyny powiecie, dziś mija 33 dni od zabiegu łyżeczkowania. I dzis zrobiłam test bo jakoś się źle czuję. I wyszła blada kreska. Czy możliwe aby tak szybko wyszedł test pozytywny?
A byłas n A kontroli u ginekologa? Może być tak że beta jeszcze nie spadła po zabiegu, albo jeśli sie staraliscie od razu to kolejna ciąża. Sprawdź poziom bety i najlepiej skonsultować to z ginekologiem.

Wowwww! A ja nie wiem, lekarz tylko palpacyjnie sprawdza, raz oceniał na usg, ale nie powiedziała nic o jej długości.. Moz eto i lepiej z drugiej strony, bo bym pewnie panikowala jak stąd do tamtad. Co wizytę za to słyszę ze jest wysoko, długa i zamknieta [emoji12]A byłas n A kontroli u ginekologa? Może być tak że beta jeszcze nie spadła po zabiegu, albo jeśli sie staraliscie od razu to kolejna ciąża. Sprawdź poziom bety i najlepiej skonsultować to z ginekologiem.
Mój ręcznie sprawdził tylko raz w 36 tygodniu bodajże. Jest z tych lekarzy którzy jeśli nie trzeba to nie grzebią [emoji2960]

Hahaha, jak czasem sobie pomyśle co ja odstawiałam w tej ciąży to się nie dziwię że niektórzy na mnie patrzyli z politowaniem [emoji23]
Ty w ciąży, ja teraz także no :p

Raczej będzie to jeszcze beta z poprzedniej ciąży. A w którym tc mialas zabieg?

Mój ręcznie sprawdził tylko raz w 36 tygodniu bodajże. Jest z tych lekarzy którzy jeśli nie trzeba to nie grzebią [emoji2960]
Moja sprawdzała tylko ręcznie ;) i też tylko mówiła że wysoko, twarda i zamknieta

Ty w ciąży, ja teraz także no [emoji14]

Raczej będzie to jeszcze beta z poprzedniej ciąży. A w którym tc mialas zabieg?

Moja sprawdzała tylko ręcznie ;) i też tylko mówiła że wysoko, twarda i zamknieta
Ja po tej ciąży aż jestem w szoku, że teraz jako mama jestem bardzo spokojna. Nie panikuje, nie czytam internetu. Coś mi się poprzestawiało. Konsultuję w razie czego u dwóch niezależnych lekarzy

reklama
Wowwww! A ja nie wiem, lekarz tylko palpacyjnie sprawdza, raz oceniał na usg, ale nie powiedziała nic o jej długości.. Moz eto i lepiej z drugiej strony, bo bym pewnie panikowala jak stąd do tamtad. Co wizytę za to słyszę ze jest wysoko, długa i zamknieta [emoji12]A byłas n A kontroli u ginekologa? Może być tak że beta jeszcze nie spadła po zabiegu, albo jeśli sie staraliscie od razu to kolejna ciąża. Sprawdź poziom bety i najlepiej skonsultować to z ginekologiem.

Do góry