Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dziękujęTak jak dziewczyny piszą - musisz dostać 3 całe wypłaty.
Podstawą macierzyńskiego będzie taka jak na zasiłku chorobowym - tj. taka jaką Ci wyliczyli w grudniu.
To nie ma szans. Jestem trochę zła, bo od października mieliśmy podwyżkę, do tego nagrody w grudniu, a przez to krótkie zwolnienie będę w plecy. Ale cóż, trudno. Jak będę się dobrze czuła, to może uda mi się pracować do końca marca. Zobaczymy. Jak nie to trudno. Dzieciątko ważniejsze .Jedyną szansą, by na nowo wyliczyli Ci chorobowe przed upływem tych 3 m-cy, to jest zmiana wymiaru etatu. Wówczas pod uwagę będzie brana nowa podstawa. Wówczas musisz mieć przepracowany 1 m-c z nową podstawą.
Tez tak myślę, że może tak zrobię.@Zabulinka_86 A może po prostu wykorzystaj urlop wypoczynkowy?
Cudnie . Pozdrawiam
Pięknie u nas śnieg był, na szczęście dziś już deszcz i +5stopni, to topnieje dziad śnieg fajny na wyjazd na ferie Ale nie na codzień tam gdzie się mieszka
Zobacz załącznik 1066008
Pozdrawiam z Gór [emoji173]️ mam nadzieję, że u Was też śniegu nie brakuje [emoji173]️