reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak jak dziewczyny piszą - musisz dostać 3 całe wypłaty.
Podstawą macierzyńskiego będzie taka jak na zasiłku chorobowym - tj. taka jaką Ci wyliczyli w grudniu.

reklama
Jedyną szansą, by na nowo wyliczyli Ci chorobowe przed upływem tych 3 m-cy, to jest zmiana wymiaru etatu. Wówczas pod uwagę będzie brana nowa podstawa. Wówczas musisz mieć przepracowany 1 m-c z nową podstawą.

Jedyną szansą, by na nowo wyliczyli Ci chorobowe przed upływem tych 3 m-cy, to jest zmiana wymiaru etatu. Wówczas pod uwagę będzie brana nowa podstawa. Wówczas musisz mieć przepracowany 1 m-c z nową podstawą.
To nie ma szans. Jestem trochę zła, bo od października mieliśmy podwyżkę, do tego nagrody w grudniu, a przez to krótkie zwolnienie będę w plecy. Ale cóż, trudno. Jak będę się dobrze czuła, to może uda mi się pracować do końca marca. Zobaczymy. Jak nie to trudno. Dzieciątko ważniejsze ❤️.

IMG_20200109_112018.jpg

Pozdrawiam z Gór ❤️ mam nadzieję, że u Was też śniegu nie brakuje ❤️:D

reklama
Do góry