reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny mam pytanie. Dziś wypada mi 5t3d ciąży. Do tej pory czułam że szyjka macicy jest bardzo nisko , bez problemu mogłam dosięgnąć palcem. Dziś czuję z kolei że jest bardzo wysoko. Czy to ma jakieś znaczenie na takim etapie ciąży?? Nigdy nie zagłębiałam się w ten temat ale wydaje mi się to trochę dziwne że w jedną noc tak bardzo zmieniła swoje położenie. Czy jest to powód do niepokoju?

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Dziś wypada mi 5t3d ciąży. Do tej pory czułam że szyjka macicy jest bardzo nisko , bez problemu mogłam dosięgnąć palcem. Dziś czuję z kolei że jest bardzo wysoko. Czy to ma jakieś znaczenie na takim etapie ciąży?? Nigdy nie zagłębiałam się w ten temat ale wydaje mi się to trochę dziwne że w jedną noc tak bardzo zmieniła swoje położenie. Czy jest to powód do niepokoju?
Ona tak krąży na początku, potem jest już bardzo wysoko. Pytałam o to lekarza to mówił właśnie że położenie może się zmieniać na początku ciąży, ja już się wtedy zdążyłam naczytac że jak jest nisko to jest niedobrze

Ona tak krąży na początku, potem jest już bardzo wysoko. Pytałam o to lekarza to mówił właśnie że położenie może się zmieniać na początku ciąży, ja już się wtedy zdążyłam naczytac że jak jest nisko to jest niedobrze
No właśnie najpierw mnie zastanawiało że jest tak nisko, teraz że dziś tak wysoko,zwariować można. Ale jak lekarz powiedział Ci tak to na pewno ma rację. Dzięki :)

Dziewczyny życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku [emoji8]ja od rana mam jakiegoś doła...
pokłóciłam się z mężem....
wlazlam nie wiedzieć po co na grupę czerwcowych mam gdzie dołączyłam na początku ciąży i zdołowałam się zdjęciami brzuszków...
mogłam być już w połowie ciąży prawie ...

Dziewczyny życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku [emoji8]ja od rana mam jakiegoś doła...
wlazlam nie wiedzieć po co na grupę czerwcowych mam gdzie dołączyłam na początku ciąży i zdołowałam się zdjęciami brzuszków...
Nie rób sobie tego ;( to jedno z gorszych rzrczy jakie możemy sobie zrobić. Trezba iść dalej. Albo starać się;) wiem że jest ciężko. Wiem. Bo sama przeżyłam w tym roku dwa poronienia. Musiałam wyluzować i wtedy dopiero zaskoczyło 3 raz. ;* mówię to na własnym przykładzie.
Trzymaj się. Napij się wina czy szampana i idź do męża;*

mi wyluzowanie nie pomoże...
mam niedrożny prawy jajowod i owu tylko po jego stronie zazwyczaj...
idę w styczniu do gina żeby omówić stymulacje owulacji żeby była z obu jajników jak przy drugiej ciąży.
tylko wtedy była inseminacja.

teraz udało się bez niczego ale na krótko...i wątpię że się powtórzy...
Nie rób sobie tego ;( to jedno z gorszych rzrczy jakie możemy sobie zrobić. Trezba iść dalej. Albo starać się;) wiem że jest ciężko. Wiem. Bo sama przeżyłam w tym roku dwa poronienia. Musiałam wyluzować i wtedy dopiero zaskoczyło 3 raz. ;* mówię to na własnym przykładzie.
Trzymaj się. Napij się wina czy szampana i idź do męża;*

Dziewczyny oby ten rok 2020 był lepszy dla tych, którym się nie udało. A tym którym się udało,żeby doceniały i cieszyły się z tego co jest :)
Ja wczorajszy wieczór spędziłam w łóżku bo słabo się czułam, dziś od rana też nie najlepiej, chyba mdłości znowu mnie atakują :/ w pracy już powiedziałam że idę na L4 od 9.01 jak wszystko na USG będzie dobrze więc powoli zamykam wszystkie sprawy.

reklama
Ja też byłam na czerwcowkach. Założyłam nowe konto żeby nie mieć dostępu do nich i nie czytać tego.

Do góry