reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Może jeszcze jedna będę miala robiona ta glukoze bo ja ja teraz wykonałam to był początek 19 tygodnia i połówkę w 20 tygodniu będę miala robione czyli za 3 dni.
Bo tak jak pisze że glukoze wykonuje się między 24 a którymś tam tygodniem. A ona u mnie wcześnie została wykonana.

reklama
Może jeszcze jedna będę miala robiona ta glukoze bo ja ja teraz wykonałam to był początek 19 tygodnia i połówkę w 20 tygodniu będę miala robione czyli za 3 dni.
Bo tak jak pisze że glukoze wykonuje się między 24 a którymś tam tygodniem. A ona u mnie wcześnie została wykonana.
To o wiele za szybko [emoji848] A glukoza to duże obciążenie dla organizmu i nie sądzę że lekarz by Ci zalecał drugi raz...

Duphaston lepiej brać opierając się na wynikach badań hormonów. Moja ginekolog oceniła wyniki i ja brałam tabletki przez 3 ms.Dzięki czemu moje cykle są teraz regularne. Ale tak jak mówię… musi zadecydować lekarz.Pozdrawiam Panią dr z Invicty.

Miałam 2 punktowa glukoze.
Dziwne, szczególnie w ciąży właśnie.

Ale ta krzywą to obciążenie dla organizmu. Jeśli miałaś teraz to nie sądzę że za chwilę lekarz kaze Ci powtórzyć.
Ale ja aż miałam wcześniej robiona jakoś 18/19 tc
To o wiele za szybko [emoji848] A glukoza to duże obciążenie dla organizmu i nie sądzę że lekarz by Ci zalecał drugi raz...
Też tak myślę. Ale mi np też gin kazała robić wczesniej i było okej

Mi kazał właśnie dopiero po 26 tygodniu, a że wtedy byłam na wyjeździe, to zrobiłam po 27 [emoji14] A drugi lekarz kazał robić po 24.

Cześć dziewczyny dziś niestety nie udało mi się dostać do żadnego gin. Ale na szczęście w sobotę był wolny termin mam nadzieję że będzie już coś widać będzie to równe 6 tygodni dam wam znać po wizycie :)

reklama
Ja dziś byłam u gina z mojej prywatnej opieki medycznej. Mam dziś 16 dc i endometrium 9, wiec Ok :) było widocznie prawdopodobnie ciałko żółte i płyn w zatoce, wiec możliwe, ze była owu. Miałam tez pęcherzyk krwotoczny :/ ale lekarz mowil żeby się tym nie przejmować

Do góry