reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mohaaa A tarczycę ostatnio badałaś? Bo z tego co pamiętam, to pisałaś, że masz podwyższony progesteron - a w takim przypadku to raczej byś przytyła niż schudła... Hmm

reklama
@mohaaa to nie wiem czemu tak masz. Może spadek wagi to przez te tabletki? Rozmawiałaś z lekarzem o tym? Miositogyn to saszetki do rozpuszczania w wodzie skład saszetki Mio-inozytol 2000 mg, Glutation 50 mg, Kwas foliowy 400 µg (200%*), Witamina D 37,5 µg (1500 j.m.) (750%*), Witamina B6 1,4 mg (100%*), Witamina B12 2,5 µg (100%*), Mangan 1 mg (50%*).

Ja tez pije te saszetki i na zmienię z ovarinem . Działają cuda jeśli chodzi o cykl i owulacje

Ja dziś też widzę lekkie brązowe plamienie więc wygląda na to że kolejny cykl nie udany. Okres ma być za 5 dni ,zwykle te plamienie mam na 2 dni przed @ ...no trudno, szkoda.

Ja dziś też widzę lekkie brązowe plamienie więc wygląda na to że kolejny cykl nie udany. Okres ma być za 5 dni ,zwykle te plamienie mam na 2 dni przed @ ...no trudno, szkoda.
Coś nam nie idzie ostatnio :/ a to plamienie Ci się nasila z dnia na dzień? Może to implantacja?
Mnie zastanawia jeszcze fakt, ze zawsze przed okresem mnie wysypało trochę na buzi, a tetaz nic

Coś nam nie idzie ostatnio :/ a to plamienie Ci się nasila z dnia na dzień? Może to implantacja?
Mnie zastanawia jeszcze fakt, ze zawsze przed okresem mnie wysypało trochę na buzi, a tetaz nic
Dziś dopiero się zaczęło i to bardzo delikatne ale widzę na wkładce takie brudzenie kilka kropel dosłownie no ale to raczej nie implantacja bo dziewczyny pisały że przy implantacji to raczej czerwony żywy kolor krwi a u mnie brązowe... Kurcze oczywiście wczoraj sobie wkrecalam że może jednak bo wieczorem mnie piersi bolały ale to typowe wmawianie sobie objawów...

Dziś dopiero się zaczęło i to bardzo delikatne ale widzę na wkładce takie brudzenie kilka kropel dosłownie no ale to raczej nie implantacja bo dziewczyny pisały że przy implantacji to raczej czerwony żywy kolor krwi a u mnie brązowe... Kurcze oczywiście wczoraj sobie wkrecalam że może jednak bo wieczorem mnie piersi bolały ale to typowe wmawianie sobie objawów...
Kochana ja miałam przy zagniezdzeniu parę godzin plamienia jasno różowa krwią więc nie zawsze musi to być żywa krew. Dodam że dużo dziewczyn maja również brązowe plamienia w okresie zagniezdzenia się zarodka.

Nie można się sugerować tym że dziewczyny tak miały bo ty ja czy inne dziewczyny jesteśmy całkiem inne i mamy inne organizmy.

Kochana ja miałam przy zagniezdzeniu parę godzin plamienia jasno różowa krwią więc nie zawsze musi to być żywa krew. Dodam że dużo dziewczyn maja również brązowe plamienia w okresie zagniezdzenia się zarodka.

Nie można się sugerować tym że dziewczyny tak miały bo ty ja czy inne dziewczyny jesteśmy całkiem inne i mamy inne organizmy.
Pewnie masz rację ale wolę nie nastawiać się pozytywnie żeby znów się nie rozczarować :) więc raczej nastawiam się że będzie jak zawsze, dwa dni plamienia i okres.

przy implantacji to jest naprawdę delikatne plamienie
ja miałam 2 razy delikatnie zabarwiony śluz tylko

reklama
Cześć dziewczyny. Wiem, że tylko wy mi możecie pomóc i tylko wy mnie naprawdę zrozumiecie. Byłam u lekarza. Jest tylko pecherzyk który ma 11 mm A zaczynam 8 tydzień. Nie ma zarodka. Pusty pecherzyk. Do tego krwawienie już od ponad tygodnia. Lekarz powiedział że najlepiej jakbym się sama oczyscila, jeśli nie to za 3 tygodnie szpital. Mam pytanie do tych z was, które miały poronienie bez szpitala. Jak rozpoznać takie krwawienie, gdzie dochodzi już do poronienia. Ja miałam najpierw plamienie przez 2 dni potem kilka dni krwawienie jak pierwszy dzień @ A dzisiaj mam takie jak drugi dzień @ czyli jest tego więcej. Nie czuje jednak żadnego bolu w podbrzuszu. Kochane powiedzcie mi proszę jak to było u was. Wolałabym sama to przeżyć w domu niż iść do szpitala :(

Do góry