reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tylko żebyś nie zaczela nam się tu stresować [emoji16] Ja miałam prog 35 we wrześniu, niestety wtedy się nie udało.
Właśnie tez to czytałam. Dzięki :) zobaczymy za kilka dni czy przyjdzie okres. Na razie nie będę pisać do lekarza
Aczkolwiek jak czytam teraz o PCOS, to trochę mi tu nic nie pasuje. Mam regularne miesiaczki, nie tyje, a na usg wszystko było Ok

reklama
@Aggs mam nieregularne cykle, ostatnie trzy na cyclodynonie miały 31-32dni i zawsze miałam raczej długie cykle stąd testowanie od 15dc. No nic to odpuszczam już testy owu. Jestem przekonana, że owulka była wczoraj, wskazywał na to specyficzny ból podbrzusza.
A co do metody termicznej niestety u mnie się nie sprawdza. Rano mam bardzo niską temperaturę, nie pojawiały się skoki mimo iż owulacja była (stosowałam planując pierwszą ciążę, w cyklu w którym zaskoczyło nie było skoku temperatury).

Właśnie tez to czytałam. Dzięki :) zobaczymy za kilka dni czy przyjdzie okres. Na razie nie będę pisać do lekarza
Aczkolwiek jak czytam teraz o PCOS, to trochę mi tu nic nie pasuje. Mam regularne miesiaczki, nie tyje, a na usg wszystko było Ok

W takim razie trzymam kciuki za bobaska bo może jednak coś się tam dzieje [emoji1307]

Witam Panie
Dziś u mnie 32dc wczoraj powinnam dostać ale nic nie ma dziś pobolewaja mnie piersi i kuje dół brzucha czasem za boli jak na @ ale nie cały czas wstawię fotkę choć nie oddaje tego co na żywo widać więc dla was może być nie widoczne jutro zrobię kolejny może będzie wyrazniejszy (ręka mojego m[emoji39])
Resized_20191205_065856.jpeg

Witam Panie
Dziś u mnie 32dc wczoraj powinnam dostać ale nic nie ma dziś pobolewaja mnie piersi i kuje dół brzucha czasem za boli jak na @ ale nie cały czas wstawię fotkę choć nie oddaje tego co na żywo widać więc dla was może być nie widoczne jutro zrobię kolejny może będzie wyrazniejszy (ręka mojego m[emoji39])Zobacz załącznik 1053544

Nic tylko gratulować :) czekamy na wyraźna kreskę ;)

@Aggs mam nieregularne cykle, ostatnie trzy na cyclodynonie miały 31-32dni i zawsze miałam raczej długie cykle stąd testowanie od 15dc. No nic to odpuszczam już testy owu. Jestem przekonana, że owulka była wczoraj, wskazywał na to specyficzny ból podbrzusza.
A co do metody termicznej niestety u mnie się nie sprawdza. Rano mam bardzo niską temperaturę, nie pojawiały się skoki mimo iż owulacja była (stosowałam planując pierwszą ciążę, w cyklu w którym zaskoczyło nie było skoku temperatury).

Moze termometr masz zly? Ja przerobilam chyba wszystkie mozliwe i najlepszy jest taki zwykly do strzepywania, no i ta Vinca. Skoki powinny byc skoro masz owu. Monitorowalas u lekarza? Cyclodynon jest bardzo dobry, ja sie nim wyregulawalam po czestych zmianach klimatu, stref czasowych i podrozach. Skoro lubisz testy lh to zaczynaj robic okolo 13 dnia, pamietaj, ze pozytyw wychodzi od 24 to 36 godzin przed owulacja, a potem to juz testy zyja wlasnym zyciem, dlatego nie warto. Mozesz jeszcze obserwowac sluz i pozycje szyjki, jesli masz do tego nerwy. Ja nigdy nie moglam ogarnac pozycji, konsystencji i otwarcia, a jakosc sluzu tez bywa rozna w zaleznosci od nawodnieni itp. Jakosc sluzu poprawia siemie lniane, olej z wiesiolka i duzo wody.

Witam Panie
Dziś u mnie 32dc wczoraj powinnam dostać ale nic nie ma dziś pobolewaja mnie piersi i kuje dół brzucha czasem za boli jak na @ ale nie cały czas wstawię fotkę choć nie oddaje tego co na żywo widać więc dla was może być nie widoczne jutro zrobię kolejny może będzie wyrazniejszy (ręka mojego m[emoji39])Zobacz załącznik 1053544
. A sprobuj zrobic bez flesza i w negatywie? Czasem to pomaga[emoji4]

reklama
Do góry