reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja śmigam aż się wszyscy dziwią [emoji4] I dziękuję za to że mogę to robić bez sików w ręku [emoji14]
Heh, no ja nie byłam w stanie wstać, więc zupełnie odwrotnie :p

@szkala @Oczekujaca123 @Jivka na obecną chwilę myślę pozytywnie. Jakoś nie nastawilam się na to że będzie coś źle Tylko wszystko będzie dobrze. Usg prenatalne wyszły dobrze. Więc wydaje mi się że jakby wyszło one coś nie tak to już był by jakis znak.
Ale czemu 162 uderzenia to źle?

reklama
@gigi_ U nas na pierwszych prenatalnych mala miała 168 ud/min, na drugich 153 ud/min i ostatnio na zwykłej wizycie u gin, położna sprawdzała detektorem to tez było 153-154 i nikt nic nie mówił ze to zle... mieści się w normie [emoji6]
Wiec dziwne ze u ciebie 162 jest już zle? [emoji848]

Właśnie dobrze. Może ja źle coś napisałam :p wy też tal długo czekaliscie na brzuszek u mnie od czwartku zacznie się 14 tydzien a ja płaska jak deska.
To mój brzuszek z tamtych czasów [emoji4]
20190816_173536.jpeg

@gigi_ U nas na pierwszych prenatalnych mala miała 168 ud/min, na drugich 153 ud/min i ostatnio na zwykłej wizycie u gin, położna sprawdzała detektorem to tez było 153-154 i nikt nic nie mówił ze to zle... mieści się w normie [emoji6]
Wiec dziwne ze u ciebie 162 jest już zle? [emoji848]
Lekarz powiedział że dobrze że tyle bije. Tylko może ja źle napisałam.

Ja chcę taka bluzke !! I to na już [emoji16] powiedz skąd taka masz ! [emoji16][emoji16] tak tak ja też nie byłam pewna czy te pukniecia pojedyncze to już to , ale to to było to, nabiorą na sile to wtedy pomyślisz o tak tamto to jednak było to hehe [emoji4][emoji4]
Hahaha Kochana, dostałam na urodziny dwie, chyba z allegro zamawiane :D druga czarna ze stopkami i napisem "wychodzę wiosna" :D
To jest takie... Fascynujące.... :) nie mogę się doczekać na mocnego kopniaczka :)
Właśnie dobrze. Może ja źle coś napisałam :p wy też tal długo czekaliscie na brzuszek u mnie od czwartku zacznie się 14 tydzien a ja płaska jak deska.
Oj ja bardzo szybko mialam widoczny brzuszek, bardzo puchlam. Ale żeby brzuszek ciążowy było widać to koło 12 tc ;) ale nie martw się, brzuszek pewnie jednego dnia się pojawi. A potem z dnia na dzień będzie się pokazywać coraz bardziej :)))
To mój brzuszek z tamtych czasów [emoji4]Zobacz załącznik 1047179
Piękny [emoji3590] rozczulają mnie takie zdjęcia :)

@gigi_ W pierwszej ciąży - to ludzie zaczęli się pytać czy przypadkiem w ciąży nie jestem gdzieś koło 27tc. Też nie mogłam się doczekać, aż zacznie być coś widać. A w kolejnej to już w 8tc zakładałam spodnie ciążowe ;) Także nic się nie przejmuj, że nie widać.

reklama

To czemu piszesz że serduszko do obserwacji? Jakieś inne niepokojące rzeczy? Bo nie rozumiem tego właśnie ;) mówisz że usg prenatalne okej, ilość uderzeń okej, więc o co chodzi? :)

Do góry