reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

13cm to już nie przelewki :D rośnijcie dalej zdrowo, super brzuszek oraz bluzka ;)

Dzięki Kochana [emoji3590]

@Jivka moje gratulacje [emoji3590] życzę Wam dużo zdrówka [emoji3590]

@Dzoana88 tak wiem i dziękuję [emoji3590]

@nnat. Wooow jaki brzuszek piękny i ta koszulka :D. Jak tam wizyta?

@gigi_ jak tam u Ciebie?

Dzięki :D
Czuje się jak wieloryb, ale... Jestem szczęśliwa :) wszystko u nas dobrze, tak jak wcześniej pisałam, bóle to od twardnienia macicy, dostałam luteine nadal plus nospa 3x dziennie plus coś na drogi moczowe bo jakaś infekcja chyba się przyplatala. :)
Będziemy mieć córcię [emoji3590] ale najważniejsze, że jest zdrowa i rośnie jak należy :)
CRL 13 cm, serduszko bije idealnie, jest mała wiercipietka i już skradła nasze serca [emoji3590]

Bardzo Wam dziękuję [emoji3590]
I dorzucam fotkę mojej księżniczki [emoji7]Zobacz załącznik 1046980

Prześliczna [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A Ty jak się czujesz?? :*

reklama
Kochana śliczna mała istotka :) jeszcze raz gratulacje :* jak się czujesz po cc? Domyślam się że będziesz teraz wstawać??
Już wstałam [emoji4] Umyłam się i zmieniłam salę. Czekam aż mnie odcewnikują i idę do córki [emoji4]
Czuję się ok, rwie rana ale to wiedziałam że będzie bolało.

Cewnik tak szybko ci zdejma?? U nas zdejmowali dopiero następnego dnia.
Tak, już mi zdjęli. Powiem Ci że to moje drugie cc i wszystko jest zupełnie inaczej w tym szpitalu [emoji2368]
Cewnik to norma że zakładają po znieczuleniu, miałam od początku pić dużo wody i już zdjęli. Położna się pytała czy dojdę do toalety i wyjęła uff

Kochana moja [emoji3590] brzuszek rośnie jak na drozdzach, dwa razy wydawało mi się że to chyba TO :) czekam na więcej... :) Aaaaaaa, cudownie, gratulacje Kochana, odpoczywaj dużo, na pewno wieczór będzie już Wasz [emoji3590]
Ale się cieszę [emoji3590]Cierpliwość popłaca :) akurat brzuszek wolny!

Kochane.... Zagadka rozwiklana. Bóle które miewam to prawdopodobnie od twardnienia macicy, szyjka wysoko, twarda, zamknięta, więc już jestem spokojniejsza :)

Profesor sprawdził nam płeć... Czekamy na Zuzannę [emoji3590] malutka ma ponad 13 cm długości (crl), wierci się, odwrócona była niestety pleckami ale widzieliśmy stopki, zacisnietą piąstkę, Mąż mój nawet wypatrzyl z profesorem jak ziewała :)

@Dzoana88 co do brzuszka, ostatnio zrobiłam Mężowi fotkę jak czekałam aż z pracy wróci :D
Zobacz załącznik 1046949
Ja chcę taka bluzke !! I to na już [emoji16] powiedz skąd taka masz ! [emoji16][emoji16] tak tak ja też nie byłam pewna czy te pukniecia pojedyncze to już to , ale to to było to, nabiorą na sile to wtedy pomyślisz o tak tamto to jednak było to hehe [emoji4][emoji4]

Dobrze trafiłyście [emoji16]
Dzisiaj o 10.10 przez cc przyszła na świat Łucja. 3600g i 55cm. Dostała 10pkt po czym zabrali ją bo miała problemy adaptacyjne [emoji3525] Mam nadzieję że dostanę ją wieczorem już do siebie.

Kochana[emoji173]️ gratuluje!!![emoji173]️[emoji7][emoji8] Cudownie, ze malutka jest już z wami [emoji8] i będę co rok pamiętać o was, bo mój chrześniak skończył dzisiaj roczek [emoji847]
Prześliczna córeczka [emoji9][emoji7] dużo dużo zdrówka dla was [emoji4]

reklama
Do góry