reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Widzę, że pojawiają się już lipcowe mamy, a w rodzinie mojego męża wszyscy są sierpniowi, czyli lada chwili czas się zacząć starać, ale miesiączka na razie nie przychodzi... Ale minęło dopiero 31 od poronienia. Mam w sobie jakieś przekonanie, że uda nam się od razu. Tylko, żebym miała do tego czasu wszystkie wyniki badań.

reklama
T
Widzę, że pojawiają się już lipcowe mamy, a w rodzinie mojego męża wszyscy są sierpniowi, czyli lada chwili czas się zacząć starać, ale miesiączka na razie nie przychodzi... Ale minęło dopiero 31 od poronienia. Mam w sobie jakieś przekonanie, że uda nam się od razu. Tylko, żebym miała do tego czasu wszystkie wyniki badań.
Trzymamy kciuki :)

Ja byłam lipcowa mama 2019 ...[emoji26] i mój lipcowy Aniołek jest w niebie [emoji173]️
Życzę Ci powodzenia [emoji8]

Ja byłam lipcowa mama 2019 ...[emoji26] i mój lipcowy Aniołek jest w niebie [emoji173]️
Życzę Ci powodzenia [emoji8]
Ja podobnie byłabym lipcową mamą.... Zaczynam już starania jeśli tak to można nazwać bo jestem przed okresem więc po prostu się nie zabezpieczamy. Ale jak pomyślę że mogłabym mieć w tym roku jeszcze jedną,trzecią stratę to aż mi się odechciewa ...

Ja podobnie byłabym lipcową mamą.... Zaczynam już starania jeśli tak to można nazwać bo jestem przed okresem więc po prostu się nie zabezpieczamy. Ale jak pomyślę że mogłabym mieć w tym roku jeszcze jedną,trzecią stratę to aż mi się odechciewa ...

Ile można stracić radości z tych naturalnych rzeczy. Badałaś się? Warto wierzyć i ufać, ze teraz będzie dobrze.

Dziewczyny zalamalam się. Dziś nie mogłam w nocy spać bo miałam stan podgorączkowy. Temperatura 37,3 cała rozpalona. Rano zrobiłam 2 testy ciążowy a tam cień cienia :(:( jestem. Przerażona.

reklama
Do góry