reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej, witałam się z Wami w sumie już w sierpniu, bo wtedy miałam zabieg i straciłam swoją ciaze. Udało mi się zajsc w ciaze, jestem w szoku, ze udało się tak szybko. To dopiero 5 tydzień. Biorę duphaston już, do lekarza mam 4.11. Strasznie się boje ze to się powtórzy, każda wizyta w toalecie to tylko sprawdzam czy nie ma krwi. Mam nadzieje, ze przestane tak „świrować”..
Cześć Aniu, wspaniale, że się udalo!!!
Ja robię tak samo... U mnie 13t3d.
Spokoju i zdrówka!

reklama
Hej, witałam się z Wami w sumie już w sierpniu, bo wtedy miałam zabieg i straciłam swoją ciaze. Udało mi się zajsc w ciaze, jestem w szoku, ze udało się tak szybko. To dopiero 5 tydzień. Biorę duphaston już, do lekarza mam 4.11. Strasznie się boje ze to się powtórzy, każda wizyta w toalecie to tylko sprawdzam czy nie ma krwi. Mam nadzieje, ze przestane tak „świrować”..
[/QUOTE mam identycznie. Nawet zakładam tylko biała bieliznę, żeby się upewnić. Trzymam kciuki za Was. Wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie :)

Gratuluję po cichutku ;) natomiast powiem ci tak - nie przestaniesz świrować... Ja w toalecie sprawdzałam czy nie ma krwi do samego końca... Mimo iż przy żadnej stracie nie krwawilam, to taki odruch był i został całe 38tygodni, czego życzę w sumie i tobie ;)
Ja przy mojej krwawiłam właśnie, najpierw plamienia, potem coraz więcej i więcej, dlatego panikuje.
Cześć Aniu, wspaniale, że się udalo!!!
Ja robię tak samo... U mnie 13t3d.
Spokoju i zdrówka!

Dziękuje, mam nadzieje, ze tym razem się uda :)

Ile można stracić radości z tych naturalnych rzeczy. Badałaś się? Warto wierzyć i ufać, ze teraz będzie dobrze.
Kochana zbadałam się z każdej możliwej strony zarówno ja i mąż ;) poniekad wiemy co mogło się przyczynić do niepowodzeń i zrobiłam wszystko żeby te wyniki poprawić ale to nie daje mi gwarancji że tym razem się uda. Ale mam taką nadzieję:)

Kochana, wiem ze to trudne, ale nie możesz tak myśleć [emoji17] musisz myśleć pozytywnie, ze tym razem się uda ... Ty robiłaś chyba dodatkowe badania po drugiej stracie? Bo o ile dobrze pamietam, to już nie było tak wczas tylko jakoś 13-14 tydzień prawda? Masz jakieś dodatkowe leki m? Czy będziesz na tym samym zestawie, co ostatnio?
Życzę Ci powodzenia w staraniach [emoji8] i oby tym razem się udało [emoji173]️
Dziękuję za słowa wsparcia i też staram się myśleć że w końcu się uda ;) tak dobrze pamiętasz robiłam masę badań bo dwie straty dosyć późno 13 i 9 tydzień, mam teraz zestaw leków acard, heparyna , duphaston i metformina więc powinno być ok :) chociaz wcześniej byłam tez na heparynie i duphastonie i nie udało się.ale nie mogę ciągle się bać przecież

Dziękuję za słowa wsparcia i też staram się myśleć że w końcu się uda ;) tak dobrze pamiętasz robiłam masę badań bo dwie straty dosyć późno 13 i 9 tydzień, mam teraz zestaw leków acard, heparyna , duphaston i metformina więc powinno być ok :) chociaz wcześniej byłam tez na heparynie i duphastonie i nie udało się.ale nie mogę ciągle się bać przecież
To kiedy spodziewana miesiączka? Ja już po, wiec zaczynamy starania :) miejmy nadzieje, ze uda się nam obu :)

reklama
Do góry