nnat.
Fanka BB :)
@nnat. piękny dzidziuś [emoji7] Ah kiedy to było [emoji16]
Mam termin na 23.11. Ale jeśli uda mi się ze skierowaniem na cc, to pewnie jakiś tydzień wcześniej będzie planowane. Zobaczymy czy wytrwam.
Nam nic się nie stało, walnęłam wyjeżdżając w garażu więc tylko lekko bujnęło autem. Nawet pasy się nie zblokowały. Ja to nawet nie pomyślałam o sobie, tylko bardziej o aucie że mąż mnie zabije [emoji85]
To już tuż tuż [emoji3590][emoji3590][emoji3590] stresik jest??
Dobrze ze nic wam się nie stało, auto to tylko rzecz! Wasze zdrowie i dobre samopoczucie najważniejsze [emoji3590]
Ja sama powiedziałam że już auta nie prowadzę. Jak jestem z kimś to ok. Ale sama nie. Mam często takie zawroty głowy, że się po prostu boję...
@nnat. Obecnie męczą mnie mdlosci i wymioty w ciazy teraz trochę mniejsze ale tydzień wcześniej było bardzo źle. Na usg byłam serduszko bilo i fasolka miała 1 cm. Z usg wyszło 7w1d to było 8 października. Teraz już kończy napewno się 8w. Badania porobilam wizytę mam 24.10. Mam nadzieję że w tym dniu będzie dobrze bo mam godzinę jazdy do lekarza bo mam w Kielcach.
Najważniejsza ta wizyta którą da pewności że fasolka dalej się rozwija i serduszko bije.
Na zwolnieniu już minie 24.10 prawie miesiąc.
A u Ciebie widzę że dzidzia rośnie. Może lepiej aby wiedzieć ci będzie. Ja powiedziałam że przy kolejnej ciąży czyli obecnej tej jak będę miała zamiar coś kupować to dopiero ok 20 lub 30 tygodnia nie wcześniej.
Och bidulko, mnie wymioty łaskawie ominely... Cieszę się że czujesz się lepiej a u Maleństwa serduszko pięknie bije.
Kawał drogi dojeżdżasz do lekarza! Trzymam kciuki żeby nadal wszystko szło zgodnie z planem :*
U mnie maluszek rośnie, rośnie. ale jest bardzo łaskawy
Trzymam mocno kciuki! [emoji8][emoji110] Jivka zwalnia brzuszek za miesiąc wiec życzę ci żeby akurat wtedy się udało[emoji5] bo na dzoany albo mój musiałabyś jeszcze troszkę zaczekać [emoji51] z 3 miesiące [emoji85]
Jeju jak to leci! [emoji28][emoji86] już masz zdjęcie z rączkami i nóżkami [emoji5] pamietam ten dzień [emoji173]️ mój mąż nawet na takim zdjęciu dopatrzył się siusiaka[emoji6] i dziewczyny tutaj również [emoji51] a to mała psikusa zrobiła i okazała się dziewczynka na 100% już właśnie w 13 tc na pierwszych prenatalnych[emoji6]
Na wizycie wszystko Ok, szyjka zamknięta 3,6 cm, łożysko poszło w górę- już jest nad główka dziecka także o niskoschodzacym mam zapomnieć [emoji6] mała była główka do dołu i mam nadzieje ze tak już zostanie [emoji51] bo lubi się rozpychać po bokach... albo kopać po szyjce także ma wizycie same pozytywne wiadomości [emoji6] jestem zapisana na 3 prenatalne za miesiąc, a za tydzień jedziemy na dni otwarte do szpitala, także pomału do przodu [emoji5] chociaż nie wiem czy tak pomału, bo potwierdzam słowa dziewczyn, ze teraz czas leci jak szalony! Ja tylko wchodzę na apke a tam kolejny tydzień przybywa za 4 dni będziemy świętować studniówkę [emoji28] i póki co na szczęście nie jest tak ciężko jak u @Jivka [emoji23]
Powodzenia kochana [emoji8]
Najważniejsze, ze nie zabił [emoji28][emoji51] i żyjesz [emoji8] tez trzymam kciuki żeby córa dała ci na spokojnie zająć się starsza siostrzyczka [emoji5][emoji110]
A wszystkim naszym staraczkom mocno kibicuje [emoji5] i trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało się nosić pod serduszkiem takiego bobasa [emoji8][emoji7][emoji173]️
Mam!! Mam takie. Bratowa dopatrzyla się że na tym zdjęciu maluszek ma rączkę podniesiona do góry... Ja tego nie umiem wypatrzec... Ale sam zarys tego malutkiego ciałka doprowadza mnie do obłędu w pozytywnym znaczeniu, oczywiście
U mnie płci nikt nie patrzył ale na następnej wizycie podpytam.
Cieszę się że u Was wszystko w porządku... Te tygodnie w aplikacjach to faktycznie w moment się zmieniają.... jeszcze jak człowiek w biegu żyje... Dopiero w pracy mówiłam na przełomie 8/9 tc a już kończymy 13 wg usg. Wg OM to już 13t4d
A jak tam brzuszek?? ja już chyba się nie mogę doczekać okrąglaczka... A na razie jak zawieje ale już jak coś dopasowane go zaloze to wypuklosc widać