reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 podziwiam za wytrwałość, pewnie jest Ci ciężko jak mała płaczę ale masz dobre podejście cieszę się, że u Was wszystko dobrze :*

@Jivka @Dzoana88 kochane może niedługo przejmie od któreś z Was brzuszek kto wie :D

Mąż po zabiegu. Przez 4 tyg ma dochodzić do siebie i do tego czasu wsztrzeniezliwosc. Wszystko wykalkolowane bo akurat @ będzie i zaraz po może uda się od razu wrócić do formy i starań. Proszę o kciuki ❤️❤️❤️

reklama
@M@lly w każdym labie beta poniżej 5 jest niby poza ciąża. Ale mi nigdy nie wyszła inaczej jak <0,1mIU. Przy Twoim wyniku powtórzyłabym betę, bo taki wynik może zwiastować, że dopiero zaczyna rosnąć. No chyba, że to plamienie się rozkręci.

A ta tyroskyna co to. Biore tylko acard , duphaston i prenatal uno. Nic po za tym. Nigdy z tarczyca nie mialam problemu zawsze wyniki byly dobre.W czwartek mam wizytę zobaczymy co lekarz na to powie.
tyroksyna (bierze się ją w tarbletkach - euthyrox, letrox) to hormon tarczycy, który właśnie obniża tsh. Czyli za duża ilość tyroksyny (nadczynność )powoduje obniżenie tsh. Ale skoro nie chorowałaś, to może być z powodu ciązy i HCG, które też ma takie działanie.

@roki_1991 też bym chciała Alę nauczyć zasypiać bez asekuracji, ale zasypia mi na ręku przy butelce. W dzień z kolei na spacerze, bo zwykle około południa wychodzimy. Raz zasnęła nad zupą. Taka dobra była.

@Zabulinka_86 kciuki.

Agentka :D żeby zasnąć nad zupą to trzeba być zdolną ;) u nas też spanie tylko na spacerze w ciągu dnia, czasem przy cycu zaliczy turbodrzemkę 20 minut, a czasem jak nie idziemy na spacer to się z nią kładę i daje cyca na leżąco żeby zasnela choć na chwilę i tak z nią leżę jak zaśnie. Z tym że to czasem działa a czasem niestety nie

reklama
@Takaja123 pewnie zależy od organizmu. Jan robię wyniki w diagnostyce albo w synevo i nigdy nie wychodzi mi większy niż <0,1. Czytałam też na różnych forach kiedy zrobić betę najwcześniej i spotkałam się z paroma przypadkami, że babeczki miały betę 3-4 czyli poza ciąża, a po dwóch dniach już rosła i były znacznie większe wyniki. Także tym się zasugerowałam.

Do góry