reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 podziwiam za wytrwałość, pewnie jest Ci ciężko jak mała płaczę ale masz dobre podejście cieszę się, że u Was wszystko dobrze :*

@Jivka @Dzoana88 kochane może niedługo przejmie od któreś z Was brzuszek kto wie :D

Mąż po zabiegu. Przez 4 tyg ma dochodzić do siebie i do tego czasu wsztrzeniezliwosc. Wszystko wykalkolowane bo akurat @ będzie i zaraz po może uda się od razu wrócić do formy i starań. Proszę o kciuki ❤️❤️❤️

reklama
@M@lly w każdym labie beta poniżej 5 jest niby poza ciąża. Ale mi nigdy nie wyszła inaczej jak <0,1mIU. Przy Twoim wyniku powtórzyłabym betę, bo taki wynik może zwiastować, że dopiero zaczyna rosnąć. No chyba, że to plamienie się rozkręci.

A ta tyroskyna co to. Biore tylko acard , duphaston i prenatal uno. Nic po za tym. Nigdy z tarczyca nie mialam problemu zawsze wyniki byly dobre.W czwartek mam wizytę zobaczymy co lekarz na to powie.
tyroksyna (bierze się ją w tarbletkach - euthyrox, letrox) to hormon tarczycy, który właśnie obniża tsh. Czyli za duża ilość tyroksyny (nadczynność )powoduje obniżenie tsh. Ale skoro nie chorowałaś, to może być z powodu ciązy i HCG, które też ma takie działanie.

@roki_1991 też bym chciała Alę nauczyć zasypiać bez asekuracji, ale zasypia mi na ręku przy butelce. W dzień z kolei na spacerze, bo zwykle około południa wychodzimy. Raz zasnęła nad zupą. Taka dobra była.

@Zabulinka_86 kciuki.

Agentka :D żeby zasnąć nad zupą to trzeba być zdolną ;) u nas też spanie tylko na spacerze w ciągu dnia, czasem przy cycu zaliczy turbodrzemkę 20 minut, a czasem jak nie idziemy na spacer to się z nią kładę i daje cyca na leżąco żeby zasnela choć na chwilę i tak z nią leżę jak zaśnie. Z tym że to czasem działa a czasem niestety nie

reklama
@Takaja123 pewnie zależy od organizmu. Jan robię wyniki w diagnostyce albo w synevo i nigdy nie wychodzi mi większy niż <0,1. Czytałam też na różnych forach kiedy zrobić betę najwcześniej i spotkałam się z paroma przypadkami, że babeczki miały betę 3-4 czyli poza ciąża, a po dwóch dniach już rosła i były znacznie większe wyniki. Także tym się zasugerowałam.

Do góry