reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@gigi_ Moim zdaniem wyniki są ok. Jeśli chodzi o leukocyty - nie byłaś/jesteś przeziębiona? Również stres może wpłynąć na wynik. No i ciąża też może być powodem ich wzrostu.

@Jivka Ja też tak mówiłam, że muszę 30-tkę mężowi jeszcze zorganizować :p I tak organizowałam, że mi młody dzień przed urodzinami męża się urodził w 35t2d :rofl2:. Młody urodził się w środę, a w sobotę miała być impreza.
To jak w środę urodziłas, to akurat w sobotę rano do domku i na imprezę :D

A co sądzicie o tych wynikach
Wyniki okej :) te leukocyty to przypuszczam pozostałoś po przeziębieniu

Mam nadzieję do listopada się jeszcze dokulać, ale łatwo nie jest. Kończę 35tc... Nie będę Wam marudziła tutaj, bo miejsca by nie starczyło [emoji1787]
Za tydzień w sobotę córka ma urodziny więc do tego czasu jest ban na rodzenie [emoji85]Bo muszę jeszcze swoje wystać przy garach [emoji4]

Twój brzuszek taki ładny, zgrabny, ciesz się nim póki możesz oddychać i się zginać [emoji16]
Hahaha ale mnie pocieszylas, to aż tak źle będzie? [emoji23][emoji23] życzę Ci doczekania do urodzin córeczki i jak przyjdzie pora to oczywiście szybkiego porodu [emoji8][emoji4]

@roki_1991 Fajnie by było, ale młody był wcześniakiem, więc najpierw trafił na oddział wcześniaków na obserwację... Ale i tak tragicznie nie było, bo po 5 dniach nas wypuścili (jak żółtaczka zeszła).

reklama
Do góry