Zabulinka_86
Fanka BB :)
Kurczę to już sama nie wiemMój cykl tez został bez zmian .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę to już sama nie wiemMój cykl tez został bez zmian .
To super . Na takie przedłużenie też się zgadzam . Oby u mnie tak było. Tylko robiłam test i wyszedł negatywny. Jak nie będę mieć dalej to zrobię jeszcze jeden w weekend.@Zabulinka_86 ja bralam Castagnus. Nie wydłużył. Po trzecim opakowaniu tylko...o 9 mcy
Mam nadzieję szczerze mówiąc. Byle niee być w próżni.32 to może faktycznie jest szansa? Może te plamienia dzisiejsze coś zwiastują.
Byłam przeziębiona ale 2 tygodnie temu. Tydzień mnie trzymało ale już wszystko przeszło.@gigi_ Moim zdaniem wyniki są ok. Jeśli chodzi o leukocyty - nie byłaś/jesteś przeziębiona? Również stres może wpłynąć na wynik. No i ciąża też może być powodem ich wzrostu.
To jak w środę urodziłas, to akurat w sobotę rano do domku i na imprezę@Jivka Ja też tak mówiłam, że muszę 30-tkę mężowi jeszcze zorganizować I tak organizowałam, że mi młody dzień przed urodzinami męża się urodził w 35t2d . Młody urodził się w środę, a w sobotę miała być impreza.
Wyniki okej te leukocyty to przypuszczam pozostałoś po przeziębieniuA co sądzicie o tych wynikach
Hahaha ale mnie pocieszylas, to aż tak źle będzie? [emoji23][emoji23] życzę Ci doczekania do urodzin córeczki i jak przyjdzie pora to oczywiście szybkiego porodu [emoji8][emoji4]Mam nadzieję do listopada się jeszcze dokulać, ale łatwo nie jest. Kończę 35tc... Nie będę Wam marudziła tutaj, bo miejsca by nie starczyło [emoji1787]
Za tydzień w sobotę córka ma urodziny więc do tego czasu jest ban na rodzenie [emoji85]Bo muszę jeszcze swoje wystać przy garach [emoji4]
Twój brzuszek taki ładny, zgrabny, ciesz się nim póki możesz oddychać i się zginać [emoji16]
@roki_1991 Fajnie by było, ale młody był wcześniakiem, więc najpierw trafił na oddział wcześniaków na obserwację... Ale i tak tragicznie nie było, bo po 5 dniach nas wypuścili (jak żółtaczka zeszła).