reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Okres mi się spóźnia dwa dni. Zrobiłam testy i nic, zrobiłam betę i poniżej 1,2. Nigdy tak nie miałam. :(. Mam planowana wizytę w przyszły czwartek (umówiłam się z myślą o ciąży). I teraz zong. Na ciąże raczej sznasy nie ma skoro beta nie wskazuje. Trochę smutno. Bo do tej pory w obie ciaze zachodzilam w pierwszym cyklu starań. Niby ten cykl trochę odpuscilismy ale jednak okres się spóźnia. Co mi się nie zdarza. Mdli mnie ale to mogłam sobie wmówić... Nie ma sensu powtarzac chyba bety za kilka dni.
Mam podobnie :( w dwie pierwsze ciąże zachodziłam od razu i teraz tez się nastawiałam, ze się uda, mimo ze mogliśmy się spóźnić na owu i obiecaliśmy sobie, ze się nie nastawiamy, tym bardziej, ze za 2 tyg jedziemy na wakacje i akurat powinnam mieć owu. Tez mi smutno... a najgorsze, ze przypisuje sobie jakieś dziwne objawy. Chyba mam ciąże urojona :D mam wrażenie, ze mi niedobrze, nie miałam tez PMS jak co miesiąc, a miesiączka powinna przyjść za jakieś 3-5 dni. Zawsze miałam zachcianki jedzeniowe na tydzień przed miesiączka i zły humor, a teraz nic. No i od kilku dni wieczorem jestem mega mega zmęczona, a dawno tak nie miałam

reklama
mohaa moze jednak sie udalo :) trzymam kciuki :)
ja tez za 5 dni @ i w koncu bedziemy mogli sie starac
takie czekanie masakra jakie ciezkie :( :(
pierwszy intralipid za mna , nastepny 31 pazdziernika :) a potem czekanie na testowanie i kolejna dawka jak sie udalo

mohaa moze jednak sie udalo :) trzymam kciuki :)
ja tez za 5 dni @ i w koncu bedziemy mogli sie starac
takie czekanie masakra jakie ciezkie :( :(
pierwszy intralipid za mna , nastepny 31 pazdziernika :) a potem czekanie na testowanie i kolejna dawka jak sie udalo
Jeśli się nie udało, to ja tez pewnie za jakieś 5 dni miesiączka, wiec będziemy pewnie starać się podobnie :)

Wrzucam wam mojego brzucha, może któraś się zarazi [emoji4] !!
20191016_140053.jpeg
20191016_140152.jpeg

Mam podobnie :( w dwie pierwsze ciąże zachodziłam od razu i teraz tez się nastawiałam, ze się uda, mimo ze mogliśmy się spóźnić na owu i obiecaliśmy sobie, ze się nie nastawiamy, tym bardziej, ze za 2 tyg jedziemy na wakacje i akurat powinnam mieć owu. Tez mi smutno... a najgorsze, ze przypisuje sobie jakieś dziwne objawy. Chyba mam ciąże urojona :D mam wrażenie, ze mi niedobrze, nie miałam tez PMS jak co miesiąc, a miesiączka powinna przyjść za jakieś 3-5 dni. Zawsze miałam zachcianki jedzeniowe na tydzień przed miesiączka i zły humor, a teraz nic. No i od kilku dni wieczorem jestem mega mega zmęczona, a dawno tak nie miałam
Czyli nie jestem sama. Ty masz jeszcze szansę u mnie raczej nie :/. Najgorszy jest taki marwty czas ani ciąży ani okresu. Tez jedziemy na mini urlop za 2 tyg więc jakbym dostała teraz okres to akurat owu. No ale cóż. Poczekam do soboty i rano zrobię betę jeśli dalej nie będę mieć @

Czyli nie jestem sama. Ty masz jeszcze szansę u mnie raczej nie :/. Najgorszy jest taki marwty czas ani ciąży ani okresu. Tez jedziemy na mini urlop za 2 tyg więc jakbym dostała teraz okres to akurat owu. No ale cóż. Poczekam do soboty i rano zrobię betę jeśli dalej nie będę mieć @
Dokładnie, To najgorsze. Ilu dniowe masz cykle i który dziś dzień?

reklama
@Jivka A jak Ty się czujesz ? Zaraz zwalniasz brzuszek co [emoji4]
Mam nadzieję do listopada się jeszcze dokulać, ale łatwo nie jest. Kończę 35tc... Nie będę Wam marudziła tutaj, bo miejsca by nie starczyło [emoji1787]
Za tydzień w sobotę córka ma urodziny więc do tego czasu jest ban na rodzenie [emoji85]Bo muszę jeszcze swoje wystać przy garach [emoji4]

Twój brzuszek taki ładny, zgrabny, ciesz się nim póki możesz oddychać i się zginać [emoji16]

Do góry