Paticja_92
Fanka BB :)
Trzymam kciukiZrobiłam ostatnia bete-2.5
Mogę zacząć starania [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiZrobiłam ostatnia bete-2.5
Mogę zacząć starania [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Jeszcze będzie Pięknie zobaczysz ja trzymam za was wszystkie, abyście się nie poddawały Ja po dzisiejszej wizycie odetchnelam... Maluszek rośnie. Ale na badania prenatalne muszę jechać do Białegostoku i zrobić test papp-a.Dziewczyny, jak ja Wam wszystkim zazdroszczę, ale tak pozytywnie. Tez chciałabym być już znowu w ciąży, żeby przebiegało wszystko po mojej myśli. I fajnie, ze teraz tak dużo Was tutaj w stanie błogosławionym to daje nadzieje. Trzymam kciuki za wszystkie
Dziewczyny, jak ja Wam wszystkim zazdroszczę, ale tak pozytywnie. Tez chciałabym być już znowu w ciąży, żeby przebiegało wszystko po mojej myśli. I fajnie, ze teraz tak dużo Was tutaj w stanie błogosławionym to daje nadzieje. Trzymam kciuki za wszystkie [emoji173]️
@coco07 ja teraz wręcz na głowie staję żeby mieć drugą cesarkę. Mimo że pierwszą wspominam słabo, to jednak wspomnienie porodu w 19tc siedzi mi tak w głowie że cc jest dla mnie osobiście mniejszym złem [emoji4]
Byłam u trzech. Dwóch widziało wynik histopatologii. I żaden nie mówił że mam odłożyć starania.Zgadzam się z dziewczynami, skonsultuj jeszcze z innym lekarzem
Jutro ligę dodać opis.@M@lly A co Ci wyszło z badania histopatologicznego? Mogę podpytać lepiej wiedzących.
Ale ziarnko nie pewności zasiala@M@lly a ja uważam, że lekarz to lekarz i jego opinia jest niepodważalna. Śmieszna ta położna, że w ogóle pozwala sobie na takie słowa. Nie jest osobą kompetentną do wydawania tego typu opinii.