reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Poczekaj powtórz za 2 dni być może będzie ciemniejsza moja córeczka ma 6 lat pamiętam jak zrobiłam pierwszy test kreska pojawiła się po 5 min @ spuzniała się około 5 dni kreska była ledwo widoczna na drugi dzień powtórka wyszla szybciej ale również słaba po 2 do 3 dni zrobiła 3 test krecha była już mocna i wyraźna więc w sumie po ponad tygodniu test pokazał wyraźną kreskę musiał mi się cykl poprzestawiac albo coś. Powtórz jutro jeśli wyjdzie poczekaj 2 dni zrób jeszcze jeden
Dzięki. Taki mam plan.
Nie nastawiam się na nic.
Mogłam jednak już w czwartek zrobić ten test ale strach zwyciężył i czekałam na @.
co ma być to będzie.

reklama
Trzym za ciebie kciuki. Oczywiście daj znać co słychać będzie dobrze:) pozdrawiam
Dam znać. Mieszane mam uczucia.
Poddenerwowana chodzę.
Modlę się tylko żeby znów nie pozamaciczna. Przy niej test tez dopiero jakieś 16-17 dpo pokazał ledwo widoczna kreskę. Wcześniej nic. Ale teraz nie wiem czy wcześniej by coś pokazał (z własnej głupoty). Zamiast zrobić test to byłam pewna ze nic z tego nie będzie i czekałam na @.

Witam. Dziewczyny chciałam się was zapytać po jakim czasie od poronienia wraz z zabiegiem lyzeczkowania zaczełyście starania o ciążę.18.08 straciłam ciąże w 12 tygodniu 21.09 przyszła już @ lekarz zaleca odczekać 3 cykle miesiączkowe chodź wszystko jest w porządku w moim przypadku przyczyną poronienia był najprawdopodobniej krwiak który był za blisko mojego aniołka :( to była moja 4 ciąża nie planowana poprzednie 3 były bez żadnych komplikacji i mimo że nie planowałam jej bo wiadomo przy trójce dzieci mam dużo obowiązków to na początku był dla mnie szok potem radość a na koniec smutek :( ciągle się obwiniam nie świadomie korzystałam z solarium może z tąd ten krwiak? Nie wiem, ale teraz po tej stracie bardzo pragnę dziecka.
Przykro mi z powodu Twojej straty [emoji3525]
Zupełnie nie martw się solarium. Z pierwszej ciąży z córką co ma 7 lat teraz też byłam na solarium. A nie będę wspominała ile w tej zrobiłam zakazanych rzeczy bo byliśmy na wakacjach [emoji85]

Witam. Dziewczyny chciałam się was zapytać po jakim czasie od poronienia wraz z zabiegiem lyzeczkowania zaczełyście starania o ciążę.18.08 straciłam ciąże w 12 tygodniu 21.09 przyszła już @ lekarz zaleca odczekać 3 cykle miesiączkowe chodź wszystko jest w porządku w moim przypadku przyczyną poronienia był najprawdopodobniej krwiak który był za blisko mojego aniołka :( to była moja 4 ciąża nie planowana poprzednie 3 były bez żadnych komplikacji i mimo że nie planowałam jej bo wiadomo przy trójce dzieci mam dużo obowiązków to na początku był dla mnie szok potem radość a na koniec smutek :( ciągle się obwiniam nie świadomie korzystałam z solarium może z tąd ten krwiak? Nie wiem, ale teraz po tej stracie bardzo pragnę dziecka.

Tez miałam zabieg w sierpniu, jestem po pierwszej miesiączce i zaczęłam właśnie starania :)

reklama
Do góry