reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nnat. @Rumuneska 17.30 mam bardzo późno.
@Jivka mam taką nadzieję że będzie widać.
A usg zawsze robi nie ma problemu tylko ja się obawiam że może lepiej nie robić jak nic ma być nie widać.
Jeszcze jedno bo oni będę liczyć mi od @ więc wypadał by 5 tydzień nie pełny. A ja zastrzyk miałam dopiero 30 sierpnia.

A usg zawsze robi nie ma problemu tylko ja się obawiam że może lepiej nie robić jak nic ma być nie widać.
Jeszcze jedno bo oni będę liczyć mi od @ więc wypadał by 5 tydzień nie pełny. A ja zastrzyk miałam dopiero 30 sierpnia.
Napewno już będzie widać. Ja miałam betę około 600 i był już pęcherzyk w macicy

Czasami warto spojrzeć, przynajmniej wiesz że jest tam gdzie ma być [emoji4]

No to super. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Ja już ostatnie dni w pracy od poniedziałku idę na wolne.
To dobrze, będziesz sobie odpoczywać w domciu. Ja nie wytrzymalam w pracy, więc po 2 dniach wzięłam wolne i czekałam do wizyty. Ale ja pracuje w laboratorium więc się bałam tych smrodów i zaraz by zauważyli że nic nie robię przy próbach [emoji85]

reklama
Jesteś chemikiem???? :)
To dobrze, będziesz sobie odpoczywać w domciu. Ja nie wytrzymalam w pracy, więc po 2 dniach wzięłam wolne i czekałam do wizyty. Ale ja pracuje w laboratorium więc się bałam tych smrodów i zaraz by zauważyli że nic nie robię przy próbach [emoji85]

Do góry