Lu_cy
Fanka BB :)
Tak jest [emoji846] z zawodu i z pasji
Jesteś chemikiem????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś chemikiem????
Tak jest [emoji846] z zawodu i z pasji
No niestety łatwo nie jest, ja jestem po politechnice i miałam wielkie wyobrażenia jaką to karierę będę robić [emoji85][emoji85] niestety kobieta w zakładzie przemysłowym często nie jest mile widziana, ale mnie udało się załapać. Po 10 miesiącach poszukiwań przyjęli mnie na staż i teraz już 5 lat minie jak tam pracuje. Nie mam jakiejś bardzo porywczej pracy bo badam wodę ale cieszę się że pracuje w zawodzie [emoji846] i mam tylko 8km do pracyAle czad!!!
Ja z wykształcenia jestem mgr chemii ale niestety, u nas, na Lubelszczyźnie dostać gdzieś pracę w labo to dramat.. Ra zpo znajomości dostałam ofertę na zastępstwo, bez gwarancji dalszego zatrudnienia, 70 parę km od miejsca zamieszkania z pracą na dwie zmiany, za jakieś też marne pieniądze. Śmiech na sali.
Dawno nie wchodzilam i jak czytałam twoją historię to aż mnie brzuch rozbolal. Też jestem pacjentka dr Janosz. Jutro 7tc. ( trzecia ciąża. Dwie poronione w tym roku )ja dopiero o 17
Super, ja skończyłam też specjalizację chemia środków bioaktywnych i kosmetyków i mialam nadzieję pracować w kosmetykach, albo jakiejś firmie farmaceutycznej albo medycznej.... Marzenia, ale super że Tobie się udało!No niestety łatwo nie jest, ja jestem po politechnice i miałam wielkie wyobrażenia jaką to karierę będę robić [emoji85][emoji85] niestety kobieta w zakładzie przemysłowym często nie jest mile widziana, ale mnie udało się załapać. Po 10 miesiącach poszukiwań przyjęli mnie na staż i teraz już 5 lat minie jak tam pracuje. Nie mam jakiejś bardzo porywczej pracy bo badam wodę ale cieszę się że pracuje w zawodzie [emoji846] i mam tylko 8km do pracy
Tak magister inżynier [emoji85] ale wiesz zawsze warto szukać bo może akurat się trafi jakaś praca [emoji846] ja chciałam zmieniać ale pracuje w budżetówce to nigdzie nie będę miała tak bezpiecznieSuper, ja skończyłam też specjalizację chemia środków bioaktywnych i kosmetyków i mialam nadzieję pracować w kosmetykach, albo jakiejś firmie farmaceutycznej albo medycznej.... Marzenia, ale super że Tobie się udało!
Po politechnice to masz inżyniera prawda??
To bedzie dopiero moja pierwsza wizyta u niej, ale licze na to ze w razie potrzeby bede mogla do niej pisac Trzymam kciuki, oby tym razem Wam sie udalo:*Dawno nie wchodzilam i jak czytałam twoją historię to aż mnie brzuch rozbolal. Też jestem pacjentka dr Janosz. Jutro 7tc. ( trzecia ciąża. Dwie poronione w tym roku )
Następnym razem pisz od razu do dr SMS! Niech mówi co robić. ja tak robię że wszystkim. jestem chyba jej wrzodem... cieszę się że już wszystko ok.
@gigi_ gratulacje ;*