reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wczorajsza beta 1033,75. Czyli chyba wszystko idzie w dobru kierunku.
Więc chyba mogę się już cieszyć
Cudownie, cieszę się razem z Tobą [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziękuję. W pracy wrzuciłam na luz, mam nadzieje ze jutro doktorka powie ze jest okej... dobrze byloby tez dostac l4 ale zobaczymy
Będzie dobrze [emoji3590] wizytujemy jutro obie :)
Ciekawe czy mi coś z tym progesteronem powie... I czy wszystko tam gra i jest w porządku.. :)

reklama
ja bym wolala zrobic usg skoro juz bym tam byla:) Ale tylko zeby sprawdzic czy jesli cos widac to czy ciaza jest umiejscowiona w macicy. Nie wiem czemu wielu lekarzy zaleca pierwsze usg tak pozno, kiedy juz jest serduszko, przeciez moze dojsc do ciazy jajowodowej a nie wykrycie jej w odpowiednim momencie grozi usunieciem jajowodu...
Oczywiscie tylko jesli ktos potrafi sie nastawic ze jest za wczesnie a to usg po to zeby sie upewnic ze ciaza jest w macicy, zeby potem niepotrzebnie nie stresowac ze serduszka nie bylo...

Do góry