reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nnat. @Rumuneska 17.30 mam bardzo późno.
@Jivka mam taką nadzieję że będzie widać.
A usg zawsze robi nie ma problemu tylko ja się obawiam że może lepiej nie robić jak nic ma być nie widać.
Jeszcze jedno bo oni będę liczyć mi od @ więc wypadał by 5 tydzień nie pełny. A ja zastrzyk miałam dopiero 30 sierpnia.

A usg zawsze robi nie ma problemu tylko ja się obawiam że może lepiej nie robić jak nic ma być nie widać.
Jeszcze jedno bo oni będę liczyć mi od @ więc wypadał by 5 tydzień nie pełny. A ja zastrzyk miałam dopiero 30 sierpnia.
Napewno już będzie widać. Ja miałam betę około 600 i był już pęcherzyk w macicy

Czasami warto spojrzeć, przynajmniej wiesz że jest tam gdzie ma być [emoji4]

No to super. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. Ja już ostatnie dni w pracy od poniedziałku idę na wolne.
To dobrze, będziesz sobie odpoczywać w domciu. Ja nie wytrzymalam w pracy, więc po 2 dniach wzięłam wolne i czekałam do wizyty. Ale ja pracuje w laboratorium więc się bałam tych smrodów i zaraz by zauważyli że nic nie robię przy próbach [emoji85]

reklama
Jesteś chemikiem???? :)
To dobrze, będziesz sobie odpoczywać w domciu. Ja nie wytrzymalam w pracy, więc po 2 dniach wzięłam wolne i czekałam do wizyty. Ale ja pracuje w laboratorium więc się bałam tych smrodów i zaraz by zauważyli że nic nie robię przy próbach [emoji85]

Do góry