reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Rumuneska a wizytę masz w czwartek? Przydałaby się luteina najlepiej dopochwowo. Niestety podejście lekarzy na IP bywa tragiczne. Pamiętam jak trafiłam z plamieniami w 19tc, to lekarz zbadał mnie tylko na fotelu, stwierdził że nie widzi śladów krwi i co ja mu głowę zawracam...

Dziewczyny te wszystkie badania co wykonujecie po poronieniu, komórki nk, mutacje, trombofilie itp. czy jeśli ja mam już dziecko i raczej nie było z tym problemów to mogło to pojawić się dopiero w kolejnej ciąży czy to raczej mało prawdopodobne?

Mogło jak najbardziej

reklama
@Rumuneska a wizytę masz w czwartek? Przydałaby się luteina najlepiej dopochwowo. Niestety podejście lekarzy na IP bywa tragiczne. Pamiętam jak trafiłam z plamieniami w 19tc, to lekarz zbadał mnie tylko na fotelu, stwierdził że nie widzi śladów krwi i co ja mu głowę zawracam...

Dziewczyny te wszystkie badania co wykonujecie po poronieniu, komórki nk, mutacje, trombofilie itp. czy jeśli ja mam już dziecko i raczej nie było z tym problemów to mogło to pojawić się dopiero w kolejnej ciąży czy to raczej mało prawdopodobne?
roznie sie zdaza, 1 poronienie moze byc przypadkiem ja pomiedzy 1 a drugim dzieckiem tez mialam wczesne poronienie , zaszlam w 2 cyklu po poronieniu i wszystko bylo ok
a teraz takie rzeczy ze ciazy nie moge utrzymac :( ja mam 3 dzieci .. ostatnie ma 4 latka, nic juz nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje :(
nk 16%, antykoagulant tocznia w 1 badaniu podwyzszony, niski progesteron - 9pg we wczesnej ciazy., kwas foliowy zawyzony,

nie dostalam luteiny :(( a na nią liczyłam... jestem w domu. Lekarz powiedzial ze mam normalnie funkcjonowac tylko sie powstrzymac od seksu i do piatku pokazac sie u swojego lekarza.
Tak, wizyte mam w czwartek wieczorem. Mam nadzieje ze bedzie okej ale ten bol krzyża mnie bardzo martwi :(

nie dostalam luteiny :(( a na nią liczyłam... jestem w domu. Lekarz powiedzial ze mam normalnie funkcjonowac tylko sie powstrzymac od seksu i do piatku pokazac sie u swojego lekarza.
Tak, wizyte mam w czwartek wieczorem. Mam nadzieje ze bedzie okej ale ten bol krzyża mnie bardzo martwi :(
biezesz duphaston to dobrze biez nospe regularnie i lez duzo lez w domu powinno ci przechodzic po odpoczynku
dobrze rokuje to ze widac pecherzyk zgodny z wiekiem ciazy i tego sie trzymaj ! ja we wszystkich praktycznie ciazach plamilam i w tych udanych i nie udanych takze wszystko mozliwe :)

Tez plamilam, tez mnie bolalo... w zasadzie cala ciaze bolalo, a plamienia na ppczatku i bole jak na miesiączke... A teraz mam dwa 4 miesięczne skarby :) trzymam kciuki;*
dzwonilam do przychodni gdzie wczesniej chodzilam do gin ale powiedzialy ze niema szans zeby mnie przyjeli dzis. W dr Janosz mam w czwartek..
Tylko brazowe, brzuch raczej nie ale w krzyzu boli mocno z promieniowaniem do posladkow. Wczoraj tez tak bolalo ale myslalam ze od krzesla w pracy bo pracuje przy komputerze... Koncze o 14.30 niema szans sie zwolnic wczesniej.. :( chyba pojade prosto na ip

reklama
Do góry