reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No właśnie parę lat temu też straciłam ciąże na wczesnym etapie ale wtedy jak krwawienie się zaczęło to już było a teraz cisza.. W domu siknelam w test żeby sprawdzić czy kreska blednie a ona zamiast jasniejsza to ciemnieje... Pozostaje tylko czekać do jutra na betę...
Może wszystko tam w porządku. Musisz poczekać na betę i idź jeszcze raz na usg do lekarza. Może fasolka jest i jest z nią dobrze.
Ja też czekam na jutrzejszą betę

reklama
No właśnie parę lat temu też straciłam ciąże na wczesnym etapie ale wtedy jak krwawienie się zaczęło to już było a teraz cisza.. W domu siknelam w test żeby sprawdzić czy kreska blednie a ona zamiast jasniejsza to ciemnieje... Pozostaje tylko czekać do jutra na betę...
Daj znać jaki wynik i koniecznie idź do lekarza.
Ciemnienie kreski cos oznacza, musisz ustalić co.

Mam tylko ciuchy, wózek, nosidełko i dla siebie 2 koszule i póki co jeden stanik, drugi leci jeszcze z Chin... A cała reszta w polu [emoji14] Zaraz muszę pakować torbę a tu ani apteki, ani śpiworków, ani kołyski ani nic żadnych dupereli a tego jest tyle że głowa mała [emoji85]
Co do wózka mam Bebetto Torino, ale używkę bo z doświadczenia wiem że tego nie długo nie używa [emoji4] i do tego Maxi Cosi.
Ja tez poszukam najpierw używki [emoji4] masz jakis dobry namiar na te staniki? Też ogladalam na Ali hehe ale nie wiem jaki rozmiar wybrać! Wydają się niektóre byc naprawde fajne [emoji4]

Cześć dziewczyny. Mam pytanie odnośnie samego poronienia. W zeszłym tygodniu w poniedziałek beta wynosiła 794, w środę 1627 i w piątek 1007. W środę z dużym krwawienie byłam na IP. Pęcherzyk był nadal w macicy z ciałkiem żółtym. W czwartek krwawienie się wyciszało. Dostałam duphaston, który ze względu na spadek hcg odstawilam w piątek. Krwawienie ustalo w piątek praktycznie całkowicie. Jest jeszcze szansa że samo się zacznie? I jak długo trzymały Was objawy ciąży po poronieniu?
Ja myśle, ze jest szansa. Ja po odstawieniu luteiny chyba dopiero niecałe 2 tyg później zaczęłam sama krwawić :( musisz być cierpliwa

Bardzo tani suplement ExtraSperm ale ciężko dostać go w aptekach . Widziałam w internetowych za 40 zł za opakowanie 30 szt. Wystarcza na miesiąc . Ten drogi najpierw brał ale tylko morfologia się poprawiła a po tym wszystkie parametry były ok . Bierze teraz co drugi dzień o tak zeby nie pogorszyło się
Po jakim czasie brania wyniki się poprawiły?

Wiecie co mnie to ciągle coś zaskakuje, o 8 rano robilam zastrzyk fraxi i ze byla kropla krwi to nakleilam plasterek A teraz 15.00 patrzę plaster mi przemokl od krwi az [emoji51][emoji51][emoji51]

Czy można źle zaaplikowac Luteine dopochwowo ? Np. Nie wystarczająco daleko ? Mam ja pierwszy raz. Dwie rano dwie wieczorem i tak się zastanawiam czy mogę ja źle zakładać i będzie wtedy gorzej działać? Bo jakoś łatwiej lykac tabletki. ;/
Czy one mocniej działają niż Duphaston ?

Ja tez poszukam najpierw używki [emoji4] masz jakis dobry namiar na te staniki? Też ogladalam na Ali hehe ale nie wiem jaki rozmiar wybrać! Wydają się niektóre byc naprawde fajne [emoji4]
Jest super, najpierw zamówiłam jeden w celu sprawdzenia rozmiaru, dobrze trafiłam więc od razu zamówiłam drugi. Na wątku listopadowym robi furorę [emoji16]
15,85 zł 20%OFF | MUQGEW komfort bawełny kobiet najlepszy karmienie piersią drut bezpłatne biustonosz biustonosze do karmienia kamizelka w ciąży biustonosze do karmienia # p7
Dziewczyny co do wyprawki, to moja przyjaciółka pokazywała mi rożek od mamy ginekolog i jest prześliczny. Także z takich „basicow”, zobaczcie sobie u niej ;)
Akurat rożka nie biorę bo dla mnie jest kompletnie nieintuicyjny i z córką się nie sprawdził. A mama ginekolog ma fajne produkty ale za miliony monet [emoji4]

reklama
Też z mam z ali stanik, zmierz się centymetrem. Ja zamówiłam taki w kropki granatowy, bardzo to lubię. A polecam też z h&m miękkie staniki. Mogę wrzucić wam link jak chcecie [emoji846] nie lubię usztywnianych bo niewygodnie się karmi

Do góry