reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No właśnie parę lat temu też straciłam ciąże na wczesnym etapie ale wtedy jak krwawienie się zaczęło to już było a teraz cisza.. W domu siknelam w test żeby sprawdzić czy kreska blednie a ona zamiast jasniejsza to ciemnieje... Pozostaje tylko czekać do jutra na betę...
Może wszystko tam w porządku. Musisz poczekać na betę i idź jeszcze raz na usg do lekarza. Może fasolka jest i jest z nią dobrze.
Ja też czekam na jutrzejszą betę

reklama
No właśnie parę lat temu też straciłam ciąże na wczesnym etapie ale wtedy jak krwawienie się zaczęło to już było a teraz cisza.. W domu siknelam w test żeby sprawdzić czy kreska blednie a ona zamiast jasniejsza to ciemnieje... Pozostaje tylko czekać do jutra na betę...
Daj znać jaki wynik i koniecznie idź do lekarza.
Ciemnienie kreski cos oznacza, musisz ustalić co.

Mam tylko ciuchy, wózek, nosidełko i dla siebie 2 koszule i póki co jeden stanik, drugi leci jeszcze z Chin... A cała reszta w polu [emoji14] Zaraz muszę pakować torbę a tu ani apteki, ani śpiworków, ani kołyski ani nic żadnych dupereli a tego jest tyle że głowa mała [emoji85]
Co do wózka mam Bebetto Torino, ale używkę bo z doświadczenia wiem że tego nie długo nie używa [emoji4] i do tego Maxi Cosi.
Ja tez poszukam najpierw używki [emoji4] masz jakis dobry namiar na te staniki? Też ogladalam na Ali hehe ale nie wiem jaki rozmiar wybrać! Wydają się niektóre byc naprawde fajne [emoji4]

Cześć dziewczyny. Mam pytanie odnośnie samego poronienia. W zeszłym tygodniu w poniedziałek beta wynosiła 794, w środę 1627 i w piątek 1007. W środę z dużym krwawienie byłam na IP. Pęcherzyk był nadal w macicy z ciałkiem żółtym. W czwartek krwawienie się wyciszało. Dostałam duphaston, który ze względu na spadek hcg odstawilam w piątek. Krwawienie ustalo w piątek praktycznie całkowicie. Jest jeszcze szansa że samo się zacznie? I jak długo trzymały Was objawy ciąży po poronieniu?
Ja myśle, ze jest szansa. Ja po odstawieniu luteiny chyba dopiero niecałe 2 tyg później zaczęłam sama krwawić :( musisz być cierpliwa

Bardzo tani suplement ExtraSperm ale ciężko dostać go w aptekach . Widziałam w internetowych za 40 zł za opakowanie 30 szt. Wystarcza na miesiąc . Ten drogi najpierw brał ale tylko morfologia się poprawiła a po tym wszystkie parametry były ok . Bierze teraz co drugi dzień o tak zeby nie pogorszyło się
Po jakim czasie brania wyniki się poprawiły?

Wiecie co mnie to ciągle coś zaskakuje, o 8 rano robilam zastrzyk fraxi i ze byla kropla krwi to nakleilam plasterek A teraz 15.00 patrzę plaster mi przemokl od krwi az [emoji51][emoji51][emoji51]

Czy można źle zaaplikowac Luteine dopochwowo ? Np. Nie wystarczająco daleko ? Mam ja pierwszy raz. Dwie rano dwie wieczorem i tak się zastanawiam czy mogę ja źle zakładać i będzie wtedy gorzej działać? Bo jakoś łatwiej lykac tabletki. ;/
Czy one mocniej działają niż Duphaston ?

Ja tez poszukam najpierw używki [emoji4] masz jakis dobry namiar na te staniki? Też ogladalam na Ali hehe ale nie wiem jaki rozmiar wybrać! Wydają się niektóre byc naprawde fajne [emoji4]
Jest super, najpierw zamówiłam jeden w celu sprawdzenia rozmiaru, dobrze trafiłam więc od razu zamówiłam drugi. Na wątku listopadowym robi furorę [emoji16]
15,85 zł 20%OFF | MUQGEW komfort bawełny kobiet najlepszy karmienie piersią drut bezpłatne biustonosz biustonosze do karmienia kamizelka w ciąży biustonosze do karmienia # p7
Dziewczyny co do wyprawki, to moja przyjaciółka pokazywała mi rożek od mamy ginekolog i jest prześliczny. Także z takich „basicow”, zobaczcie sobie u niej ;)
Akurat rożka nie biorę bo dla mnie jest kompletnie nieintuicyjny i z córką się nie sprawdził. A mama ginekolog ma fajne produkty ale za miliony monet [emoji4]

reklama
Też z mam z ali stanik, zmierz się centymetrem. Ja zamówiłam taki w kropki granatowy, bardzo to lubię. A polecam też z h&m miękkie staniki. Mogę wrzucić wam link jak chcecie [emoji846] nie lubię usztywnianych bo niewygodnie się karmi

Do góry