reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 niestety nic nie dostałam od ginekologa poprzednio bo progesteron był wyśmienity, jak to on mówił. Teraz z przypadku zrobiłam i niespodzianka. :( odpuscilam dzisiaj kombinowania, pewnie nikt by i tak mi nie pomógł, a w pon po pracy podjadę. Może akurat.

Och wy biedactwo, tak się sprawa starań wam przeciąga :( oby to już była ostatnia prosta :*
I koniecznie daj znać w pon jak po pracy [emoji3590]

reklama
@Dzoana88 jak to ładnie ujęłas "wywiedziala" :D może niedługo minie i nie potrwa, aż do porodu :) grunt, że wszystko dobrze i serduszko pięknie bije, najpiękniejszy dźwięk ❤️

@Charlotte21 cieszę się, że u Was wszystko dobrze. Oby już było tylko lepiej. Trzymam kciuki ❤️

@nnat. Masz luteine lub duphaston? Warto brać. Jeśli nie to pójdź do lekarza z wynikami :)

@gigi_ kochana oby beta pięknie rosła i była z tego upragniona ciąża. Życzę Ci tego z całego serca i zaciskam kciuki❤️

Od poniedziałku zaczynam nowa prace już mam podpisaną umowę i dowiedziałam się, że z wejścia jestem rzucona na głęboką wodę i zostaje od razu sama. Mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarnę w sumie nie mam wyjścia ale stresa mam ogromnego. U nas póki co bez zmian. Mamy wstrzemiezliwosc ehh. W połowie października mąż ma zabieg później z tego co wiem 4tyg potrwa powrót do formy i liczę na to, że skończą się nasze problemy i będzie tylko z górki. Buziaki :)

Nowa praca, to i czas szybciej zleci. Za miesiąc zabieg potem za kolejny miesiąc badania i powrót do starań ;) trzymam mocno kciuki za Ciebie :*

@nnat. Mam nadzieję, że to już ostatnia prosta w tych naszych problemach. Po pierwszej infekcji miało być dobrze później źle dobrane antybiotyki na sterydzie gdzie w sumie ten infekcji nie leczy się antybiotykami i nawrót gdzie było gorzej niż wcześniej, a teraz to. Oby to było przyczyną wszystkiego bo już chyba się zalamie dalszymi problemami.

@Takaja123 niestety nic nie dostałam od ginekologa poprzednio bo progesteron był wyśmienity, jak to on mówił. Teraz z przypadku zrobiłam i niespodzianka. :( odpuscilam dzisiaj kombinowania, pewnie nikt by i tak mi nie pomógł, a w pon po pracy podjadę. Może akurat.

Och wy biedactwo, tak się sprawa starań wam przeciąga :( oby to już była ostatnia prosta :*
I koniecznie daj znać w pon jak po pracy [emoji3590]
nnat ja wysylam w takich sytuachach meza do apteki i on zawsze dostanie takie leki na dobre slowo :) recepte donosze w najblizszym czasie jesli apteka sobie zyczy a jak nie to mam bez recepty .
powiedz ze jestes w ciazy i skonczyl ci sie a myslalas ze masz jeszcze i potrzebujesz i ze recepte przyniesiesz pozniej
na pewno zadziala

@nnat. Mam nadzieję, że to już ostatnia prosta w tych naszych problemach. Po pierwszej infekcji miało być dobrze później źle dobrane antybiotyki na sterydzie gdzie w sumie ten infekcji nie leczy się antybiotykami i nawrót gdzie było gorzej niż wcześniej, a teraz to. Oby to było przyczyną wszystkiego bo już chyba się zalamie dalszymi problemami.
Trzymam mocno kciuki. Żeby to był koniec tych kłopotow. [emoji3590]
nnat ja wysylam w takich sytuachach meza do apteki i on zawsze dostanie takie leki na dobre slowo :) recepte donosze w najblizszym czasie jesli apteka sobie zyczy a jak nie to mam bez recepty .
powiedz ze jestes w ciazy i skonczyl ci sie a myslalas ze masz jeszcze i potrzebujesz i ze recepte przyniesiesz pozniej
na pewno zadziala
A jak nie doniosłe recepty?? [emoji14] bo jej nie dostanę??

reklama
Do góry