reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 niestety nic nie dostałam od ginekologa poprzednio bo progesteron był wyśmienity, jak to on mówił. Teraz z przypadku zrobiłam i niespodzianka. :( odpuscilam dzisiaj kombinowania, pewnie nikt by i tak mi nie pomógł, a w pon po pracy podjadę. Może akurat.

Och wy biedactwo, tak się sprawa starań wam przeciąga :( oby to już była ostatnia prosta :*
I koniecznie daj znać w pon jak po pracy [emoji3590]

reklama
@Dzoana88 jak to ładnie ujęłas "wywiedziala" :D może niedługo minie i nie potrwa, aż do porodu :) grunt, że wszystko dobrze i serduszko pięknie bije, najpiękniejszy dźwięk ❤️

@Charlotte21 cieszę się, że u Was wszystko dobrze. Oby już było tylko lepiej. Trzymam kciuki ❤️

@nnat. Masz luteine lub duphaston? Warto brać. Jeśli nie to pójdź do lekarza z wynikami :)

@gigi_ kochana oby beta pięknie rosła i była z tego upragniona ciąża. Życzę Ci tego z całego serca i zaciskam kciuki❤️

Od poniedziałku zaczynam nowa prace już mam podpisaną umowę i dowiedziałam się, że z wejścia jestem rzucona na głęboką wodę i zostaje od razu sama. Mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarnę w sumie nie mam wyjścia ale stresa mam ogromnego. U nas póki co bez zmian. Mamy wstrzemiezliwosc ehh. W połowie października mąż ma zabieg później z tego co wiem 4tyg potrwa powrót do formy i liczę na to, że skończą się nasze problemy i będzie tylko z górki. Buziaki :)

Nowa praca, to i czas szybciej zleci. Za miesiąc zabieg potem za kolejny miesiąc badania i powrót do starań ;) trzymam mocno kciuki za Ciebie :*

@nnat. Mam nadzieję, że to już ostatnia prosta w tych naszych problemach. Po pierwszej infekcji miało być dobrze później źle dobrane antybiotyki na sterydzie gdzie w sumie ten infekcji nie leczy się antybiotykami i nawrót gdzie było gorzej niż wcześniej, a teraz to. Oby to było przyczyną wszystkiego bo już chyba się zalamie dalszymi problemami.

@Takaja123 niestety nic nie dostałam od ginekologa poprzednio bo progesteron był wyśmienity, jak to on mówił. Teraz z przypadku zrobiłam i niespodzianka. :( odpuscilam dzisiaj kombinowania, pewnie nikt by i tak mi nie pomógł, a w pon po pracy podjadę. Może akurat.

Och wy biedactwo, tak się sprawa starań wam przeciąga :( oby to już była ostatnia prosta :*
I koniecznie daj znać w pon jak po pracy [emoji3590]
nnat ja wysylam w takich sytuachach meza do apteki i on zawsze dostanie takie leki na dobre slowo :) recepte donosze w najblizszym czasie jesli apteka sobie zyczy a jak nie to mam bez recepty .
powiedz ze jestes w ciazy i skonczyl ci sie a myslalas ze masz jeszcze i potrzebujesz i ze recepte przyniesiesz pozniej
na pewno zadziala

@nnat. Mam nadzieję, że to już ostatnia prosta w tych naszych problemach. Po pierwszej infekcji miało być dobrze później źle dobrane antybiotyki na sterydzie gdzie w sumie ten infekcji nie leczy się antybiotykami i nawrót gdzie było gorzej niż wcześniej, a teraz to. Oby to było przyczyną wszystkiego bo już chyba się zalamie dalszymi problemami.
Trzymam mocno kciuki. Żeby to był koniec tych kłopotow. [emoji3590]
nnat ja wysylam w takich sytuachach meza do apteki i on zawsze dostanie takie leki na dobre slowo :) recepte donosze w najblizszym czasie jesli apteka sobie zyczy a jak nie to mam bez recepty .
powiedz ze jestes w ciazy i skonczyl ci sie a myslalas ze masz jeszcze i potrzebujesz i ze recepte przyniesiesz pozniej
na pewno zadziala
A jak nie doniosłe recepty?? [emoji14] bo jej nie dostanę??

reklama
Do góry