reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przed chwilą wykonałam drugi test i kreska się utrzymuje . Czekam cierpliwie do poniedziałku.
Ale się obawiam że będzie rozczarowanie. No i dopiero musiała by być bardzo wczesna bo zastrzyk dostałam 30 sierpnia A dzisiaj jest dopiero 14 września. Czulosc testy to 10 mln chyba tak to się pisze

Załączniki

• 20190914_054653.jpg
    20190914_054653.jpg
    930,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
U mnie 9 tc. Martwię się trochę, jeszcze rozbolalo mnie podbrzusze i okolice spojenia łonowego. Nie wiem czy to przemęczenie, czy to od tego. A miałam strasznie aktywny tydzień, plus stres w pracy, bo dzisiaj powiedziałam o ciąży... Och..... Muszę przetrzymac do poniedziałku i wierzyć że wszystko ok :)

A jak myślicie, czy to może być podstawa do przyjmowania duphastonu albo luteiny?
Mialas duzo ruchu ? Mialam podobnie na ooczatku ciąży. Dużo ruchu i wysiłku ale wszystkie ie tam rozciąga więc może być to normalne. Ale najlepiej skonsultować to z lekarzem a teraz wypoczywaj.

Przed chwilą wykonałam drugi test i kreska się utrzymuje . Czekam cierpliwie do poniedziałku.
Ale się obawiam że będzie rozczarowanie. No i dopiero musiała by być bardzo wczesna bo zastrzyk dostałam 30 sierpnia A dzisiaj jest dopiero 14 września. Czulosc testy to 10 mln chyba tak to się pisze

Jak dla mnie to nie zastrzyk ;)powodzenia!

Widzisz to super [emoji846] może R było napisane niewyraźnie i tylko czujne oko farmaceuty dostrzeże [emoji23]
@Oczekujaca123 właśnie trochę się zdziwiłam dzisiaj jak mąż wykupił mi w aptece zastrzyki że było nabite na paragon pomniejszona cena. I jestem w szoku. Bo ma wizycie dr Janosz mnie uprzedzala że dwa zastrzyki kosztuja 30 zł. Napiszę do niej koniecznie z tym ;) bo już @Lu_cy dała mi namiary na ginekologa co wypisuje.
Sama nie wiem co o tym myśleć.

reklama
Ja
Ja tam widzę kreche jak nic ! Trzymam kciuki aby beta wyszła w poniedziałek. ;*

Do góry