reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przed chwilą wykonałam drugi test i kreska się utrzymuje . Czekam cierpliwie do poniedziałku.
Ale się obawiam że będzie rozczarowanie. No i dopiero musiała by być bardzo wczesna bo zastrzyk dostałam 30 sierpnia A dzisiaj jest dopiero 14 września. Czulosc testy to 10 mln chyba tak to się pisze

Załączniki

• 20190914_054653.jpg
    20190914_054653.jpg
    930,9 KB · Wyświetleń: 77
reklama
U mnie 9 tc. Martwię się trochę, jeszcze rozbolalo mnie podbrzusze i okolice spojenia łonowego. Nie wiem czy to przemęczenie, czy to od tego. A miałam strasznie aktywny tydzień, plus stres w pracy, bo dzisiaj powiedziałam o ciąży... Och..... Muszę przetrzymac do poniedziałku i wierzyć że wszystko ok :)

A jak myślicie, czy to może być podstawa do przyjmowania duphastonu albo luteiny?
Mialas duzo ruchu ? Mialam podobnie na ooczatku ciąży. Dużo ruchu i wysiłku ale wszystkie ie tam rozciąga więc może być to normalne. Ale najlepiej skonsultować to z lekarzem a teraz wypoczywaj.

Przed chwilą wykonałam drugi test i kreska się utrzymuje . Czekam cierpliwie do poniedziałku.
Ale się obawiam że będzie rozczarowanie. No i dopiero musiała by być bardzo wczesna bo zastrzyk dostałam 30 sierpnia A dzisiaj jest dopiero 14 września. Czulosc testy to 10 mln chyba tak to się pisze

Jak dla mnie to nie zastrzyk ;)powodzenia!

Widzisz to super [emoji846] może R było napisane niewyraźnie i tylko czujne oko farmaceuty dostrzeże [emoji23]
@Oczekujaca123 właśnie trochę się zdziwiłam dzisiaj jak mąż wykupił mi w aptece zastrzyki że było nabite na paragon pomniejszona cena. I jestem w szoku. Bo ma wizycie dr Janosz mnie uprzedzala że dwa zastrzyki kosztuja 30 zł. Napiszę do niej koniecznie z tym ;) bo już @Lu_cy dała mi namiary na ginekologa co wypisuje.
Sama nie wiem co o tym myśleć.

reklama
Ja
Ja tam widzę kreche jak nic ! Trzymam kciuki aby beta wyszła w poniedziałek. ;*

Do góry