mohaaa
Fanka BB :)
To chyba dobry wynik?Mieszcze się na połowie mniej więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba dobry wynik?Mieszcze się na połowie mniej więcej.
Do tej pory wszystko OkI oby tak pozostało ... Jestem na heparynie i metylowanych witaminach ze względu na trombofilie .. Ale póki co bić niepokojącego się nie dzieje, a w przyszłym tygodniu połówkowe [emoji3590]
@Oczekujaca123 Trzymam kciuki! [emoji110][emoji110][emoji3526]
@nnat. Kochana, ogromne gratulacje![emoji3526] Teraz już musi byc dobrzetrzymaj się dzielnie [emoji3590]
Super wieści! Zostaje życzyć spokojnych 9miesiecy![]()
11[emoji7][emoji7][emoji7] oby tak dalej [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dziękuję Wam wszystkie Kochane [emoji3590]Super wieści!!! Bardzo się cieszę [emoji3590]
@Fado123 u Ciebie już 37tc [emoji33] Wszystko gotowe? Jak się czujesz?
U mnie było szybciej. Po dwóch poronieniach dwa razy zaszłam w ciaze w pierwszym cyklu starań. A o pierwszą ciąże musialam starac się 2 lata. Więc jakby się coś odblokowalo.Dziewczyny powiedzcie jak to jest z zajściem w ciążę po poronieniu? Rzeczywiście jest łatwiej i szybciej?
Oczywiście rozumiem, na pewno będzie tak jak mówisz wieczny stres i myślenie żeby wszystko było dobrze. Ale dajesz mi chociaż nadzieję że może szybko zaskoczyćU mnie było szybciej. Po dwóch poronieniach dwa razy zaszłam w ciaze w pierwszym cyklu starań. A o pierwszą ciąże musialam starac się 2 lata. Więc jakby się coś odblokowalo.ale może szybciej ale łatwo nie jest. Sporo myśli po głowie chodzi wtedy.
SuperDziewczyny, mąż mnie strofuje że ciągle z telefonem wiszę, jest okej, mamy toooo ooo, jest serduszko [emoji169] Zobacz załącznik 1018121
Dobry. Ale po obciążeniu czyli po tabletce wynosi prawie 6 tys a to za duzoTo chyba dobry wynik?
dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*Super wieści!!! Bardzo się cieszę [emoji3590]
@Fado123 u Ciebie już 37tc [emoji33] Wszystko gotowe? Jak się czujesz?
Już się nie umiem doczekać tego etapu co ty!dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*
Czyli możesz rodzić w każdym momencie już [emoji4] Czekamy z niecierpliwością [emoji7]dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*