mohaaa
Fanka BB :)
To chyba dobry wynik?Mieszcze się na połowie mniej więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba dobry wynik?Mieszcze się na połowie mniej więcej.
Do tej pory wszystko Ok I oby tak pozostało ... Jestem na heparynie i metylowanych witaminach ze względu na trombofilie .. Ale póki co bić niepokojącego się nie dzieje, a w przyszłym tygodniu połówkowe [emoji3590]
@Oczekujaca123 Trzymam kciuki! [emoji110][emoji110][emoji3526]
@nnat. Kochana, ogromne gratulacje![emoji3526] Teraz już musi byc dobrze trzymaj się dzielnie [emoji3590]
Super wieści! Zostaje życzyć spokojnych 9miesiecy
11[emoji7][emoji7][emoji7] oby tak dalej [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dziękuję Wam wszystkie Kochane [emoji3590]Super wieści!!! Bardzo się cieszę [emoji3590]
@Fado123 u Ciebie już 37tc [emoji33] Wszystko gotowe? Jak się czujesz?
U mnie było szybciej. Po dwóch poronieniach dwa razy zaszłam w ciaze w pierwszym cyklu starań. A o pierwszą ciąże musialam starac się 2 lata. Więc jakby się coś odblokowalo. ale może szybciej ale łatwo nie jest. Sporo myśli po głowie chodzi wtedy.Dziewczyny powiedzcie jak to jest z zajściem w ciążę po poronieniu? Rzeczywiście jest łatwiej i szybciej?
Oczywiście rozumiem, na pewno będzie tak jak mówisz wieczny stres i myślenie żeby wszystko było dobrze. Ale dajesz mi chociaż nadzieję że może szybko zaskoczyćU mnie było szybciej. Po dwóch poronieniach dwa razy zaszłam w ciaze w pierwszym cyklu starań. A o pierwszą ciąże musialam starac się 2 lata. Więc jakby się coś odblokowalo. ale może szybciej ale łatwo nie jest. Sporo myśli po głowie chodzi wtedy.
SuperDziewczyny, mąż mnie strofuje że ciągle z telefonem wiszę, jest okej, mamy toooo ooo, jest serduszko [emoji169] Zobacz załącznik 1018121
Dobry. Ale po obciążeniu czyli po tabletce wynosi prawie 6 tys a to za duzoTo chyba dobry wynik?
dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*Super wieści!!! Bardzo się cieszę [emoji3590]
@Fado123 u Ciebie już 37tc [emoji33] Wszystko gotowe? Jak się czujesz?
Już się nie umiem doczekać tego etapu co ty! Koniecznie zdawaj nam relacje...dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*
Czyli możesz rodzić w każdym momencie już [emoji4] Czekamy z niecierpliwością [emoji7]dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*