reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny powiedzcie jak to jest z zajściem w ciążę po poronieniu? Rzeczywiście jest łatwiej i szybciej?
Słyszałam, że zdarzają się przypadki organizm podobno pamięta jeszcze poprzedniæ ciążę, ale w moim przypadku tak się nie stało. Zaszłam 7 miesięcy później, ale to w sumie dobrze bynajmniej miałam czas na diagnozę i wiem jakie były przyczyny poronienia.

@Charlotte21 który u ciebie tc?
@nnat. Czemu się nie odzywasz???? Mam nadzieję że wszystko jest w porządku i świętujecie z mężem piękne serduszko! :) i jakbym była w ciąży to bym cie tu zaraz okrzyczała że nie wolno stresować kobiety w ciąży :) odezwij się proszę

...
U mnie Kochane wszystko w porządku. Serduszko bije. Nie znam tetna ale widziałam jak mruga i pulsuje. Okruszek jest naprawdę okruszkiem, ale profesor powiedział że nie ma absolutnie czego się przyczepić :) :)

Kamień spadł nam z serca.
Dostałam dzisiaj kartę ciąży, w której termin porodu to 24 kwietnia, ale..... Profesor powiedział żeby mieć na uwadze że może to być najprawdopodobniej majówka, ze względu na późniejszą owulacje :)Zobacz załącznik 1018117

Znalazłam sprzed kilkunastu minut.
U @nnat. wszystko ok, stresuje nas tu tylko :wink:

@NadziejawPanu co u Ciebie?

reklama
Dziewczyny, mąż mnie strofuje że ciągle z telefonem wiszę, jest okej, mamy toooo ooo, jest serduszko [emoji169]
IMG_20190903_154620.jpeg

Do góry