reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Oj moje drogie , jak ja pamiętam dobrze ten 1 trymestr jakby wczoraj ,jak się bałam jak chciałam już rodzić ;D a teraz ledwo się toczę ha ha spać nie mogę ,ciągle mi gorąco , ale będę zdawać relacje oczywiście :*
Końcówka najgorsza [emoji846] dobrze że się teraz ochłodziło to trochę odsapniesz. Ja akurat końcówkę miałam w upały [emoji23] to było straszne

Końcówka najgorsza [emoji846] dobrze że się teraz ochłodziło to trochę odsapniesz. Ja akurat końcówkę miałam w upały [emoji23] to było straszne
Oj to współczuję , bo zeszły tydzień był koszmarem ,siedziałam przy klimatyzatorze ,a i tak się ze mnie lało ,ale teraz już fajnie ,czekam na moją księżniczkę ,ale chyba jej się nie śpieszy ha ha

Oj to współczuję , bo zeszły tydzień był koszmarem ,siedziałam przy klimatyzatorze ,a i tak się ze mnie lało ,ale teraz już fajnie ,czekam na moją księżniczkę ,ale chyba jej się nie śpieszy ha ha
Niech jeszcze siedzi[emoji846] do 38 tygodnia lepiej żeby była w brzuszku

dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*

Nie mów hop, bo u mnie też tak było :p 38tc i nic nie Zwiastowało porodu. I pojechałam na ktg, tam kazali przyjechać następnego dnia, potem kazali zostać w szpitalu, następnego dnia miałam cc i Wikusia była już z nami ;) też się nie spodziewałam. I choć jechałam do szpitala z torbą, to nie wierzyłam że wrócę po kilku dniach już z kruszynka :) powodzenia!!! :)

Współczuję.... Dlatego się cieszę że ominęłw mnie te upały w ciąży :)

Nie mów hop, bo u mnie też tak było :p 38tc i nic nie Zwiastowało porodu. I pojechałam na ktg, tam kazali przyjechać następnego dnia, potem kazali zostać w szpitalu, następnego dnia miałam cc i Wikusia była już z nami ;) też się nie spodziewałam. I choć jechałam do szpitala z torbą, to nie wierzyłam że wrócę po kilku dniach już z kruszynka :) powodzenia!!! :)

Współczuję.... Dlatego się cieszę że ominęłw mnie te upały w ciąży :)
A cc bo chciałaś czy coś innego? bo ja to się na naturalny szykuję ;P

reklama
A cc bo chciałaś czy coś innego? bo ja to się na naturalny szykuję ;P

Też chciałam naturalnie. I w sumie to nie życzę tego co ja miałam, bo jednak u mnie było ratowanie życia. Wysokie tętno na ktg i później na ten trzeci dzień już złe przepływy u dziecka, także cc na cito było robione. Ale nic porodu nie zapowiadało, a tu sytuacja się potoczyła inaczej ;) mąż nie zdążył przyjechać a ja już byłam na sali operacyjnej ;)

Do góry