reklama
Dziękuję za odpowiedź i gratuluję dobrych wieści wczoraj@Vici32 umknęło mi Twoje pytanie, ja zaszlam bez starań w pierwszą ciążę, straciłam ją. Teraz w drugim cyklu udało się, chociaż pierwszy trochę odpuscilismy
nnat.
Fanka BB :)
Dziękuję Kochana [emoji3590]Dziękuję za odpowiedź i gratuluję dobrych wieści wczoraj
Lu_cy
Końcówka najgorsza [emoji846] dobrze że się teraz ochłodziło to trochę odsapniesz. Ja akurat końcówkę miałam w upały [emoji23] to było straszneOj moje drogie , jak ja pamiętam dobrze ten 1 trymestr jakby wczoraj ,jak się bałam jak chciałam już rodzić ;D a teraz ledwo się toczę ha ha spać nie mogę ,ciągle mi gorąco , ale będę zdawać relacje oczywiście :*
Fado123
Oj to współczuję , bo zeszły tydzień był koszmarem ,siedziałam przy klimatyzatorze ,a i tak się ze mnie lało ,ale teraz już fajnie ,czekam na moją księżniczkę ,ale chyba jej się nie śpieszy ha haKońcówka najgorsza [emoji846] dobrze że się teraz ochłodziło to trochę odsapniesz. Ja akurat końcówkę miałam w upały [emoji23] to było straszne
Lu_cy
Niech jeszcze siedzi[emoji846] do 38 tygodnia lepiej żeby była w brzuszkuOj to współczuję , bo zeszły tydzień był koszmarem ,siedziałam przy klimatyzatorze ,a i tak się ze mnie lało ,ale teraz już fajnie ,czekam na moją księżniczkę ,ale chyba jej się nie śpieszy ha ha
roki_1991
dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*
Nie mów hop, bo u mnie też tak było 38tc i nic nie Zwiastowało porodu. I pojechałam na ktg, tam kazali przyjechać następnego dnia, potem kazali zostać w szpitalu, następnego dnia miałam cc i Wikusia była już z nami też się nie spodziewałam. I choć jechałam do szpitala z torbą, to nie wierzyłam że wrócę po kilku dniach już z kruszynka powodzenia!!!
Współczuję.... Dlatego się cieszę że ominęłw mnie te upały w ciążyKońcówka najgorsza [emoji846] dobrze że się teraz ochłodziło to trochę odsapniesz. Ja akurat końcówkę miałam w upały [emoji23] to było straszne
Fado123
A cc bo chciałaś czy coś innego? bo ja to się na naturalny szykuję ;PNie mów hop, bo u mnie też tak było 38tc i nic nie Zwiastowało porodu. I pojechałam na ktg, tam kazali przyjechać następnego dnia, potem kazali zostać w szpitalu, następnego dnia miałam cc i Wikusia była już z nami też się nie spodziewałam. I choć jechałam do szpitala z torbą, to nie wierzyłam że wrócę po kilku dniach już z kruszynka powodzenia!!!
Współczuję.... Dlatego się cieszę że ominęłw mnie te upały w ciąży
reklama
roki_1991
A cc bo chciałaś czy coś innego? bo ja to się na naturalny szykuję ;P
Też chciałam naturalnie. I w sumie to nie życzę tego co ja miałam, bo jednak u mnie było ratowanie życia. Wysokie tętno na ktg i później na ten trzeci dzień już złe przepływy u dziecka, także cc na cito było robione. Ale nic porodu nie zapowiadało, a tu sytuacja się potoczyła inaczej mąż nie zdążył przyjechać a ja już byłam na sali operacyjnej