reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pojechaliśmy do teściów, a potem na obiadokolacje bo zamarzyly mi się placki po węgiersku, wróciliśmy do domu i padlam na kanapę, żeby w końcu odpocząć i tak na raty pisze :)
Tak myślałam że cieszycie się tą chwilą razem! Super, bardzo się cieszę i gratuluję :)
Dziękuję Wam za kciuki [emoji3590]
Kolejna wizyta 23 września. :)

Jeju już nie mogę się doczekać kiedy będziemy mogli się starać...W 2 ciąży jest ok???bez komplikacji itp?
Do tej pory wszystko Ok ;) I oby tak pozostało ... Jestem na heparynie i metylowanych witaminach ze względu na trombofilie .. Ale póki co bić niepokojącego się nie dzieje, a w przyszłym tygodniu połówkowe ❤️
@Oczekujaca123 Trzymam kciuki! ✊✊☺️

@nnat. Kochana, ogromne gratulacje!☺️ Teraz już musi byc dobrze :) trzymaj się dzielnie ❤️

reklama
Do góry