reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak miałam kontrole 12go i wszystko ok, miałam wtedy 20mm pęcherzyk owulacyjny wiec mówiła ze za 2 tygodnie powinnam dostać okres. Po zabiegu długo nie krwawiłam, może 4,5 dni.
Ja zaś bardzo długo prawie 10 dni jak i po jednym tak i po 2 , skoro miałaś owulacje ,ale potwierdzone że pęcherzyk pękł ? działaliście coś ?

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny jak wyglądał wasz pierwszy okres po poronieniu zatrzymanym? Poroniłam 2.08, od wtorku mam plamienia, raz mniej, raz więcej. Jest ich coraz więcej ale to wciąż nie jest to co bym nazwała miesiączka :/ chciałam ten cykl poobserwować, kupiłam testy owulacyjne ale kompletnie nie wiem od kiedy liczyć 1dc..
Ja bym poczekala ten cykl, bo cykle po poronieniu często są inne. Wg mnie nie jest to jeszcze @ a krwawienie po zabiegu. Poczekaj spokojnie :) @ może być 4-6tyg po poronieniu

Ja bym poczekala ten cykl, bo cykle po poronieniu często są inne. Wg mnie nie jest to jeszcze @ a krwawienie po zabiegu. Poczekaj spokojnie :) @ może być 4-6tyg po poronieniu

No właśnie po zabiegu krwawiłam chwile tylko i byłam na kontroli i gin mi powiedziała, że już jest ładnie oczyszczone i powinnam dostać niedługo okres, krwawienie się rozkręca wiec myśle ze to już @.

Hej, wróciłam po krótkim urlopie na Kaszubach [emoji4] Dzisiaj kończę 27tc [emoji16]

@nnat. piękny przyrost bety [emoji7] Faktycznie jak na bliźniaki [emoji16]

@Dzoana88 cieszy mnie pozytywna wizyta Twoja [emoji4] Znasz już płeć?
Dziewczyny a jak to jest z lataniem samolotem w ciąży? Kiedy można a kiedy nie? Dobrze pamietam, ze tylko w 2 trymestrze jest to bezpieczne?
Ja leciałam w 4tc jak jeszcze o ciąży nie wiedziałam [emoji85] I to prawie 6h. Ale zawsze warto zapytać lekarza o zgodę.

Hej, wróciłam po krótkim urlopie na Kaszubach [emoji4] Dzisiaj kończę 27tc [emoji16]

@Dzoana88 cieszy mnie pozytywna wizyta Twoja [emoji4] Znasz już płeć? Ja leciałam w 4tc jak jeszcze o ciąży nie wiedziałam [emoji85] I to prawie 6h. Ale zawsze warto zapytać lekarza o zgodę.
Wow to już 27 tc? Ale ten czas leci [emoji4] u mnie dziś zaczął się 17 tc ! Na prenatalnych mowil ze wygląda na chłopca, ale to takie jeszvze nie na stówke [emoji6] narazie się staram nie nastawiac na żadną płeć, aby zdrowo donosic i urodzić, będę się cieszyła zarówno z chłopca jak i z dziewuszki [emoji4]

@Dzoana88 cieszy mnie pozytywna wizyta Twoja [emoji4] Znasz już płeć? Ja leciałam w 4tc jak jeszcze o ciąży nie wiedziałam [emoji85] I to prawie 6h. Ale zawsze warto zapytać lekarza o zgodę.
Wypoczeta??? :)
Dzięki, zobaczymy jak sytuacja dalej się rozwinie :) chociaż dzisiaj mam straszny kryzys...

Wow to już 27 tc? Ale ten czas leci [emoji4] u mnie dziś zaczął się 17 tc ! Na prenatalnych mowil ze wygląda na chłopca, ale to takie jeszvze nie na stówke [emoji6] narazie się staram nie nastawiac na żadną płeć, aby zdrowo donosic i urodzić, będę się cieszyła zarówno z chłopca jak i z dziewuszki [emoji4]
Teraz jakoś szybciej leci czas [emoji4] Po połówkowych jak już odetchnęłam z ulgą to wręcz gna jak szalony. Ale jeszcze aż 3 miesiące [emoji4]
Wypoczeta??? :)
Dzięki, zobaczymy jak sytuacja dalej się rozwinie :) chociaż dzisiaj mam straszny kryzys...
Ja to ciągle wypoczywam [emoji1787] Staram się dużo spacerować, ale odległość od toalety jest już bardzo istotna [emoji14]
Trzymam mocno kciuki za pierwsze usg [emoji110]

reklama
Do góry