nnat.
Fanka BB :)
No, ale to dosłownie kilka dni [emoji6] tak naprawdę chcialabym wytrzymać do 18-19, a u Ciebie 20-21, dobrze kojarzę?@nnat. Ja odliczam... Dobrze, ze nie mam testów Ty i tak szybciej masz
Moja teściowa czwórkę powyżej 4 kg urodziła [emoji15] znajomy się urodził tez dobijajac 5 kg... Wszystkie rodziły się dzieci SN. [emoji15]U mnie podobnie, mąż miał 4950 jak się urodził i wszyscy się martwili jak ja urodzę takie duże dziecko. Na szczęście miałam cc bo córka się miednicowo ustawiła, ale miała 3980 co dla mnie brzmiało i tak przerażająco [emoji33] Ciekawa jestem ile teraz będzie, ale z racji planowanego cc już się tak nie martwię porodem [emoji4]
Jetsem pełna podziwu dla nich [emoji16]
O tak, też miałam taką znajoma. Tylko jedno, bo poród truma, bo ciąża itp.. Ale ostatnio już coś usłyszałam że a może jednak? [emoji16]Nie masz na to wpływu niestety, ważne żeby było zdrowe. A natura to tak wymyśliła że zaraz zapominasz o bólu podczas porodu, bo inaczej większość byłaby jedynakami[emoji1787]. Ja przez tydzień mówiłam że jak kiedyś jeszcze będę w ciąży to idę do psychiatry, że nie dam już rady takiego porodu przeżyć - jak wiadomo już mi przeszło [emoji16][emoji1] w końcu to tylko chwila
W grupie raźniej [emoji16]Dziewczyny tak was czytam i sama zaczynam wariować na punkcie robienia testu [emoji23] to mój pierwszy cs odkąd dostałam zielone światło po poronieniu.. Myślałam że uda mi się to jakoś na spokojnie ogarnąć ale chyba nic z tego [emoji4] testujemy chyba mniej więcej w tym samym czasie [emoji6]