Lu_cy
Fanka BB :)
Kochana może zrób sobie dopplera żył? Jakieś skierowanie do naczyniowca? W ciąży do 7 dni powinnaś mieć wizytę. Albo może sprawdzić czy masz dobra dawkę heparyny, ja miałam czasami takie bóle nóg ale były jednorazowe. Wydaje mi się że w ciąży można brać cyclo 3 fort, ale dopytaj swojego lekarza.Myslalam ze moze ktoras z was co miala heparyne miala tez i to, dlatego podpytuje. Nie wiem za bardzo nawet z kim mialabym to skonsultować?
Ogólnie czuje się dobrze, tylko gdy przychodzi wieczór to zaczynają doskwierac mi nogi A jak nastaje noc to budzę się co chwilę przez pęcherz i nieraz przez nogi. Dziś np tylko między 1 A 2 w nocy wstawalam az 4 razy. Pęcherz to pikus Ale te nogi mnie naprawde martwią, takie jakies rozpieranie mrowienie kij wie co, i już pojawia mi sie pierwszy zylak wlasnie od tego [emoji20] poki co żele z kasztanowca pomagają i dolegliwości ustępują na jakiś czas ale martwię się że będzie z biegiem ciąży gorzej albo co będzie jak żel przestanie pomagać. Gdyby nie te nogi to byłoby git. Brzuch mam jakiś coraz bardziej bolacy przy zastrzykach, sporo czasu szukam miejsca ktore mniej boli, mam nadzieję że starczy mi tych miejsc[emoji6] ogólnie najważniejsze że dzidzia rozwija się dobrze. Codziennie mysle czy to prawda i czy to możliwe że mogłoby się udać? To takie nieprawdopodobne
A co do ciąży :-) ja już urodziłam a dalej nie mogę w to uwierzyć. Patrzę na tego mojego "małego" chłopczyka i zastanawiam się jak taki cud może powstać z dwóch komórek. Jak miałam pierwsze usg to był kropka na ekranie monitora, a teraz leży obok mnie ta kropka [emoji846][emoji846]