G
gosc19
Gość
Ja w srode/czwartek jak @ nie przyjdzie.Dziewczyny co u Was? Jakaś cisza tu zapadła, kto testuje w najbliższym czasie? Jak brzuchatki nasze się czują?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w srode/czwartek jak @ nie przyjdzie.Dziewczyny co u Was? Jakaś cisza tu zapadła, kto testuje w najbliższym czasie? Jak brzuchatki nasze się czują?
Życzę żeby nie przyszłaJa w srode/czwartek jak @ nie przyjdzie.
No to lada moment :-) bo mój brzuszek chyba jeszcze nie znalazł nowej mamusiJa w srode/czwartek jak @ nie przyjdzie.
A który masz tydzień? 14-15? To już można się zacząć zaokrąglać :-)Życzę żeby nie przyszła [emoji3590]
@Takaja123 Co u Ciebie?[emoji3526]
Ja się czuje dobrze Brzuchol już widać ... dziś w kościele przy poświeceniu samochodu, ksiądz do mnie podszedł i życzył szczęśliwego rozwiązania wiec sobie wyobraźcie
A co u naszych mamusiek?
Raczej nie będę to ja [emoji2368]No to lada moment :-) bo mój brzuszek chyba jeszcze nie znalazł nowej mamusiA który masz tydzień? 14-15? To już można się zacząć zaokrąglać :-)
Ja jestem przerażona szybkością upływu dni. Dopiero co urodziłam a już we wtorek mija 6 tygodni. Leci ten czas dzień za dniem jak szalony.
@Shea27 wołam CięDziewczyny której z Was mąż miał usunięcie zylaka powrózka? Nie pamietam
Jestem co tam[emoji6]@Shea27 wołam Cię
@mohaaa chce zapytać o zabieg Twojego mężaJestem co tam[emoji6]
Mam Cię przypomnij mi proszę jak to było po zabiegu Twojego męża, ile czekaliście na powrót do starań i czy się udało? Mój mąż miał zabieg w czwartekJestem co tam[emoji6]
Dziękuje podziwiam, ze tak pamiętałaś@Shea27 wołam Cię