Zrób test. Jeśli mogę zapytać to w którym tc stracilas córkę i czy znasz przyczynę.hej dziewczyny minął rok od kiedy stracilam i pochowalam moja fasolke byla dziewczynka dalam jej na imie weronika w domu mam jeszcze dwie zdrowe dziewczyny 14 i 7 lat a teraz hmm okres mialam 1 lipca cykle krotkie 22-24 dni okres powinnam miec w poniedzialek i co i nic cisza czasem pociagnie dol brzucha i piersi bola to wszystko na test jest troche zawczesnie jeszcze wiec siedze i czekam na okres (oby go nie bylo)
reklama
Baffi26
Fanka BB :)
W 12 tv serduszko się zatrzymało robilam badania przyczyny nie stwierdzono
Zrób test. Jeśli mogę zapytać to w którym tc stracilas córkę i czy znasz przyczynę.
Przykro mi.W 12 tv serduszko się zatrzymało robilam badania przyczyny nie stwierdzono
Madlein
Możliwe, gdy macica zaczyna rosnąć łożysko podnosi się razem z nią. Jak jest śmiesznie umiejscowione to w sumie może trafić gdzieś na szczyt macicy w okolice tylnej ściany. U mnie np. na początku ciąży łożysko było blisko wejścia do pochwy i nie wiem jak to możliwe, ale gin tłumaczył mi że dlatego mam plamienia. Później już łożysko się podniosło i było ok.A nie było to przypadkiem łożysko przodujące? Kurcze, nie chce się kłócić ale wierzyć mi się nie chce jakoś w to
coco07
A ja wczoraj miałam wizytę u lekarza i zapytałam go o to łożysko, czy jeśli teraz jest na przedniej ścianie, to czy może przejść na tylna to powiedział mi ze raczej nie ma takiej możliwości. Ze jedynie jeśli łożysko jest nisko to z czasem może pójść wyżej, ale żeby zmienić ścianę macicy to już nie
Ale ja wierze Jivce i może rzeczywiście są takir przypadki, a to jest kwestia tego ze ze jeden lekarz powie ze to możliwe, a drugi ze nie. Tak jak jeden lekarz przepisuje heparynę z acardem, a dla innego jedno wyklucza drugie (akurat o to tez pytałam, wiec taki przykład tu podałam)
Ale ja wierze Jivce i może rzeczywiście są takir przypadki, a to jest kwestia tego ze ze jeden lekarz powie ze to możliwe, a drugi ze nie. Tak jak jeden lekarz przepisuje heparynę z acardem, a dla innego jedno wyklucza drugie (akurat o to tez pytałam, wiec taki przykład tu podałam)
Fado123
Bardzo mi przykro , jeśli dajesz radę w domu to poczekaj ,aż przestaniesz krwawić wtedy do lekarza na kontrole czy się oczyściłaś , jakbym miała wybór wolałabym aby to się stało w domu ,niż w szpitalu ja niestety musiałam dostać tabletki ,żeby się oczyścićWitajcie dziewczyny.
W sumie nie wiedzialam gdzie skierowac zapytanie.w poniedzialek bylam u lekarza , powiniem byc juz 8tc jednak nie zobaczyl zarodka,pecherzyk nie urosl. Nie dal szans tej.ciazy ale pozwolil poczekac. Wizyte mam u niego 5tego sierpnia. Wczoraj bardzo bolal mnie brzuch,jak na @ a dzis leci krew,taka brazowo-czerwona. Co robic?Traktowac to jak okres skoro nie leci ciurkiem? I umowic sie gdzies za 2dni czy samo sie oczyscilo?jechac do szpitala?
Wiatraki
Ja czuję ulgę, że udało się w domu... Do szpitala pojechalabym tylko wtedy, gdybym dostała krwotoku...Bardzo mi przykro , jeśli dajesz radę w domu to poczekaj ,aż przestaniesz krwawić wtedy do lekarza na kontrole czy się oczyściłaś , jakbym miała wybór wolałabym aby to się stało w domu ,niż w szpitalu ja niestety musiałam dostać tabletki ,żeby się oczyścić
@Marta200x Najlepiej zadzwonic do swojego lekarza... Nie znam historii, nie wzielabym na siebie odpowiedzialności i nie radzę... Mi się udało bez komplikacji w domu, nie wiem, jak będzie u Ciebie. Przykro i smutno, że musisz przez to przejść... Mam nadzieję, że jest ktoś obok i Cię wspiera.
Wiatraki
Zdrowiej.Leze po zabiegu. Nie bylo zle,pod narkoza.
Psychicznie jest ok,bylam na to przygotowana od poniedzialku.
reklama