No to lada moment :-) bo mój brzuszek chyba jeszcze nie znalazł nowej mamusiA który masz tydzień? 14-15? To już można się zacząć zaokrąglać :-)
Ja jestem przerażona szybkością upływu dni. Dopiero co urodziłam a już we wtorek mija 6 tygodni. Leci ten czas dzień za dniem jak szalony.
Ja teraz mam 13+3 ale inna apka pokazuje 14 wiec niech będzie ze jakoś tak
Wam, mamusiom na pewno czas leci dużo szybciej niż nam ... my póki co od wizyty do wizyty i to czasem się dłuży
ale to tez przechodzilyscie
zdrowia dla maluszków życzę
@Lu_cy @roki_1991
@coco07 dziękuję, że o mnie pamiętasz bardzo mi miło ❤
U mnie wszystko dobrze. Teraz u nas dużo pracy. Mąż od jutra idzie na rehabilitację i mam nadzieję, że przyniesie rezultaty bo ciągle go boli niestety.
A jak tam u Ciebie? Jak samopoczucie?
Dobrze, ze jesteście zajęci praca póki co
i fajnie ze ciagle działacie do przodu, ze się nie poddajecie, tylko szukacie, staracie się przeskakiwać przeszkody
To jest najważniejsze
a pora na dzidziola tez będzie
U mnie samopoczucie Ok, tylko tak mi brzuch wystaje ze masakra. Nie umiem nad tym zapanować... rano nie jest najgorzej, choć tez widać, ale jak coś zjem, a jak już na prawdę pojem to czuje ze mu skore rozrywa na brzuchu
i za nic w świecie nie jestem w stanie go wciągnąć. A nie czuje żebym miała jakieś wzdęcia... raczej na odwrót, cały czas chodzę i puszczam bąki
zaczęłam pic siemię lniane i activie i z zaparciami tez się już poprawiło
także na prawdę czasem dziwnie mi z tum brzuchem, bo czuje się i wyglądam jakbym co najmniej w 7 miesiącu była. A co dopiero później ... No ale nie narzekma już
Cały czas wyczekuje tych pierwszych bąbelków i jakiś choćby minimalnych ruchów w brzuszku
Ale na to chyba jeszcze sporo poczekam ..
@Jivka Ja bym się bała robić tych nasiadówek, choć niby odradzają w pierwszych 3 miesiącach ciąży, a ty już jesteś dużo dalej... No nie wiem, najważniejsze żebyś się dostała do tego lekarza jak najprędzej, a póki co smaruj może tym co dziewczyny doradzały ...