reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@martakratkastara Dziękuję. Ala jest prawdziwą wojowniczką.
Spoko, u mnie też zmienia. Ostatnio przesłałam mężowi listę zakupów smsem i było tam Anaftin baby-żel na ząbkowanie. To ząbkowanie tak mi zmienił, że mąż zastanawiał się co Pani farmaceutka mu przyniesie.
A synuś śliczny. Te błyszczące oczka i ząbki jak perełki. Jak z obrazka. Niech rośnie zdrowo maluszek. :)
Dziękuję Ci kochana :) Pisz czasem co u Was :)

reklama
@martakratkastara u nas w sumie bez zmian :) śliczny maluszek wam rośnie:) super że próbuje raczkować, ma więcej zębów od Maksia hahaha MAKS ma 2 :D

Zaczęliśmy przygodę ze złobkiem i nieststy jak się mogłam twgo spodziewać już ma katar i kaszel po tygodniu .. Tak więc do środy na pewno już nie idziemy A w czw wyjeżdżamy do Włoch:) więc musi wyzdrowieć:) ja wracam do pracy 1 sierpnia więc korzystam z ostatnich chwil wolności, zmieniłam żłobek tzn swoją pracę i mam bliżej, lepszą płacę i miejsce dla Maksia za darmo:) .. my już po roczku ale jeszcze przed imprezą:) Zobacz załącznik 995216Zobacz załącznik 995217
Cudowny chłopczyk :) Pamiętam jak dopiero co rodzilas, a on już ma roczek..... rosnijcie zdrowo :) To teraz czas na rodzenstwo ;)

Cześć Dziewczyny, pisałam do Was w maju, gdzie pierwszy raz w życiu zaszłam w ciążę (wiek 33 lata) i ją straciłam. Między 7-9 tc serduszko przestało bić.
W maju poronienie, a koniec czerwca/początek lipca ciąża. Póki co pozytywne testy i prawidłowy przyrost bety.

Poradźcie mi proszę:
- iść szybko do lekarza, aby tylko wykluczył ciążę pozamaciczną i przepisał prof. duphatson, czy iść około 6 tc?
- czy w Waszej ocenie, jest duza szansa na pozytywne rozwiązanie, skoro tak szybko zaszłam w ciąże...?

Jestem jeszcze w takim szoku, ze się uało za pierwszym razem, ze nie wiem co teraz,czekać,iść..?

Cześć Dziewczyny, pisałam do Was w maju, gdzie pierwszy raz w życiu zaszłam w ciążę (wiek 33 lata) i ją straciłam. Między 7-9 tc serduszko przestało bić.
W maju poronienie, a koniec czerwca/początek lipca ciąża. Póki co pozytywne testy i prawidłowy przyrost bety.

Poradźcie mi proszę:
- iść szybko do lekarza, aby tylko wykluczył ciążę pozamaciczną i przepisał prof. duphatson, czy iść około 6 tc?
- czy w Waszej ocenie, jest duza szansa na pozytywne rozwiązanie, skoro tak szybko zaszłam w ciąże...?

Jestem jeszcze w takim szoku, ze się uało za pierwszym razem, ze nie wiem co teraz,czekać,iść..?
Ja bym poszła jak najszybciej. Za każdym razem byłam na początku 5 tyg i zarodek był.

Rodzeństwo?? Dobre sobie:p Maksik jedynakiem na pewno nie będzie ale dopiero zmieniłam pracę więc raczej nie tak szybko .. może jak będzie miał 2 , 3 lata :) Michał ciągle mówi że teraz będzie Kaja hehehe taki anty dziecko A już o kolejnym mówi:D
Cudowny chłopczyk :) Pamiętam jak dopiero co rodzilas, a on już ma roczek..... rosnijcie zdrowo :) To teraz czas na rodzenstwo ;)

reklama
Dziewczyny mam do odsprzedania taniej fraxpiryne 0.4 . Mam 2.5 opakowania mi na razie nie będzie potrzebne . :( Tak dziś strasznie przezywam stratę że mnie oczy bolą :( tak mi żal ;(
Kochana, po Anastazji miałam tak samo .. oczy bolały codziennie A serce z boku pękło ... dziś ciągle mam żal i dalej boli ale inaczej . Czasem płacze i tęsknię i smucę się że jej nie poznałam że nie wiem jak wygląda i jaka jest, tzn jaka by była... musisz dać sobie czas tyle ile potrzebujesz.. :( przykro mi że musisz przez to przejść .. ściskam..

Do góry